Artikkeli

10 graafisesti vaikuttavinta videopeliä vuonna 2021

Vuosi 2021 pitää sisällään useita vallankumouksellisia videopelejä, jotka luovat entistäkin mahtavampia pelikokemuksia tälle vuodelle. Luvassa on entistäkin hienompaa grafiikkaa ja muita hienouksia. Näitä pelejä pääset myös kokemaan uuden sukupolven pelikonsoleilla, kuten PS5:llä ja sen parannetuilla ja entistäkin mahtavammilla ominaisuuksilla.

Far Cry 6

Far Cry 6 on Far Cry-pelisarjan kuudes videopeli. Se vie sinut historiaan jumiutuneelle Yaran saarelle, jota johtaa fasistinen diktaattori nimeltä Anton Castillo. Castilloa esittää pelissä Breaking Bad-sarjasta tunnettu näyttelijä, Giancarlo Esposito. Pelin grafiikat tulevat olemaan vallankumoukselliset esimerkiksi uudella PS5-pelikonsolilla. Peli julkaistaan näillä näkymin ennen vuoden 2021 Syyskuuta. 

Jos haluat ennakkotilata Collector’s Editionin, on aika aloittaa tienaaminen jo tänään ja mikä parempi paikka jossa tienata, kuin Suomen paras kasino.

Hitman 3

Hitman 3 on tanskalaisen pelistudio IO Interactiven World of Assassination trilogian kolmas ja viimeinen installaatio. Pelissä ohjaat Agentti 47-nimistä palkkamurhaajaa, jonka tehtävänä on syöstä valta maailmaa ohjaavalta Providence-organisaatiolta. Peli julkaistiin vuoden 2021 ja sen grafiikat ovat ainutlaatuiset. Se sisältää esimerkiksi tehtävän kiinalaisessa Chongqingissa, jonka maisemat ovat ainutlaatuiset.

Assassin’s Creed Valhalla

Assassin’s Creed Valhalla on Ubisoftin kehittämä roolipeli, joka sijoittuu Englannin aikaiseen keskiaikaan. Pelissä ohjaat Eivoria, joka on legendaarinen viikinkisoturi. Pelin grafiikoita on kehuttu uraa uurtaviksi ja ne tuovat ainutlaatuisesti esille pelin historiallisen teeman. Peli julkaistiin vuoden 2020 loppupuolella. Samanlaista jännitystä ja seikkailua löytyy myös kolikkopelien tarjoajista, kuten fi.vikingslots.com/kolikkopelit.

Control

Control on suomalaisen Remedy Entertainmentin vuonna 2019 julkaisema seikkailupeli. Peli sijoittuu New Yorkilaiseen brutalistiseen pilvenpiirtäjään, jossa on FBC:n pääkonttorit. Pelin grafiikoita on kutsuttu hyvinkin kauniiksi. Peli ollaan myös julkaisemassa vuonna 2021 uuden sukupolven pelikonsoleille, kuten PS5:lle ja Xbox Series-konsoleille. 

Death Stranding

Death Stranding on japanilaisen Kojima Productionsin kehittämä toimintapeli. Peli sijoittuu katastrofin kokeneisiin Yhdysvaltoihin, jossa ohjaat Sam Porter Bridgesiä, joka on tärkeän tehtävän saanut kuriiri. Pelissä on näytellyt esimerkiksi Hannibal-sarjasta tunnettu tanskalainen näyttelijä, Mads Mikkelsen. Peli julkaistiin vuonna 2019 ja on voittanut esimerkiksi suuresti arvostetun Game of The Year-palkinnon.

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 on Rockstar Gamesin kehittämä toiminta-seikkailupeli. Peli sijoittuu vuoden 1899 Yhdysvaltoihin ja tuo esille monenlaisia aikaan liittyviä historiallisia teemoja. Pelissä ohjaat Arthur Morgania, joka työskentelee kuuluisalle Van Der Linde-jengille ympäri historiallisia Yhdysvaltoja. Peli julkaistiin viimeisen sukupolven pelikonsoleille ja PC:lle vuonna 2018, mutta sen grafiikat ovat edelleen vuonna 2021 parhaiden joukossa, joka ei sinänsä ole ennenkuulumatonta Rockstar Gamesin peleille. 

Halo Infinite

Halo Infinite on tuleva ja suuresti odotettu 343 Indiustriesin kehittämä FPS-peli, jota ollaan julkaisemassa vuonna 2021 Windowsille, XBOX Onelle, XBOX Series X:lle ja XBOX Series S:lle. Peli tulee olemaan tunnetun ja arvostetun Halo-pelisarjan kuudes installaatio ja tulee sisältämään suuren määrän vallankumouksellista grafiikkaa ja uusia pelimekaniikkoja. 

Doom: Eternal

Doom: Eternal on id Softwaren kehittämä FPS-peli. Se julkaistiin Windowsille, PS4:lle, XBOX Onelle, sekä Stadialle vuonna 2020. Peli ja sen kehittäjät ovat saaneet suuren määrän kunniaa ja arvostusta pelin mahtavista grafiikoista, äänisuunnittelusta, sekä sen mielenkiintoisesta tarinasta. Se on myös voittanut vuoden 2020 Game of The Year-palkinnon.

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt on puolalaisen CD Projekt Redin kehittämä toiminta-roolipeli. Se julkaistiin vuonna 2015, mutta grafiikat ovat jopa vuonna 2021 yksi peliteollisuuden parhaimmista. Sen julkaisu PS5:lle ja XBOX Series-konsoleille on myös suunniteltu vuodelle 2021.

Watch Dogs Legion

Ubisoftin vuonna 2020 julkaisema Watch Dogs Legion sisältää sulavat grafiikat ja pelimekaniikat. Tässä tulevaisuuden Lontooseen sijoittuvassa pelissä voit ohjata ketä tahansa kadulla vastaan tulevaa NPC:tä. Myös uusia DLC-julkaisuja on suunniteltu vuodelle 2021 ja pääset pelaamaan esimerkiksi Watch Dogs 1:ssä nähtynä Aiden Pearcena.

Pelikaista.fi

Pelaamisen ohella luomme peliaiheisia uutisia, arvosteluita ja blogeja yhteisömme jäsenten sekä itsemme iloksi. Jos haluat auttaa Pelikaistaa kasvamaan, liity mukaan vaikkapa kirjoittajien remmiin! Lue lisää..