PCUutiset

Epic Games Storen ja Steamin kevään alelaarissa uutuuspelejä

Steam ja Epic Games Store laittavat säännöllisin väliajoin suuren määrän pelejä alennukseen. Nyt juhlitaan kevättä ja sen johdosta useat videopelit ovat päätyneet alennettuun hintaan. Alelaarissa on niin vanhoja klassikoita kuin uusia mestariteoksia. Kevätalennusmyyntien aikana suuri osa koko Steamin ja Epic Game Storen valikoimasta on tarjolla jonkinlaiseen alennushintaan.

Cyberpunk 2077 on alenuksessa Epic Game Storen ja Steamin pelikaupassa.

Epic Games Storen alennukseen on ilmestynyt mm. Alan Wake 2Dead Island 2Hogwarts LegacyAvatar: Frontiers of Pandora ja Cyberpunk 2077.

Myös Steamista saa hyvään hintaan pelit; Cyberpunk 2077 ja Hogwarts Legacy. Eikä siinä vielä kaikki, tarjouksessa on myös Baldur’s Gate III, God of War, Horizon Zero Dawn Complete EditionReady or NotCrusader Kings III, Sekiro Shadows Die Twice ja Sons of Forest.

Steamin kevätalennukset kestävät maaliskuun 21. päivään kello 20.00 saakka. Samat thinnat ovat voimassa koko alennusmyyntien ajan, joten täytettä pelikirjastoon voi ostaa vaikka heti. Tarjouksia pääsee selaamaan tästä.

Epic Games Storen Kevätale sen sijaan kestää 28.3. asti

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa