PCPS5UutisetXbox Series X/S

Esittelyssä Star Wars Outlaws ja Nvidia DLSS 3

Huippuluokan graafiset ominaisuudet, kuten NVIDIA DLSS 3 -tekniikka ja säteenseuranta, herättävät tänä vuonna julkaistavan Star Wars Outlaws -toimintapelin eloon uskomattomilla yksityiskohdilla sekä valon ja varjon leikillä. Uusien NVIDIA-näytönohjainten hyödyntämä tekniikka tekee pelin grafiikasta entistä tarkempaa, näyttävämpää ja korkeatasoisempaa, mikä tuo hahmojen liikkeisiin ja olemukseen sekä koko pelimaailmaan entistä enemmän elävyyttä ja todentuntuisuutta.

Samalla näytönohjainten säteenseurantatekniikka elävöittää valon kulkua pelissä, mikä mahdollistaa entistä terävämmät, tarkemmat ja aidommat varjot. Lopputuloksena on häikäisevän realistinen ja upea graafinen loisto, joka on askeleen lähempänä sitä, miten havainnoimme valoa ja varjoja oikeassa maailmassa.

Star Wars Outlaws on kaikkien aikojen ensimmäinen avoimen maailman Star Wars -pelikokemus, joka vie pelaajansa miljoonien pelaajien ja leffafanien rakastamaan Tähtien sota -universumiin. Peli sijoittuu Imperiumin vastaiskun ja Jedin paluun väliseen aikaan eli alkuperäisen elokuvatrilogian toisen ja kolmannen osan väliin. Tämä tekee pelin aikakaudesta vahvasti samaistuttavan ja rakastettavan. Se tarjoaa pelaajalle upeita elämyksiä täynnä kiehtovia hahmoja ja upeita toimintakohtauksia sekä graafista loistokkuutta ja mieleenpainuvan äänimaailman.

Pelin NVIDIA-tekniikoita esittelevän videon voi katsoa tästä linkistä tai artikkelikuvan paikalta.

Star Wars Outlaws -toimintapeli julkaistaan vuoden 2024 aikana PC-tietokoneille sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille. Pelin julkaisupäivä varmistetaan myöhemmin.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa