KilpailutYhteisö

Pelikaista.fi peliyhteisön perustamisesta on kulunut 10 vuotta.

Pelikaista on ilahduttanut ja yhdistänyt eri ikäisiä videopelien pelaajia ympäri suomea nyt jo yhden vuosikymmenen ajan.
Pyöreiden vuosien kunniaksi on siis aihetta juhlaan, joten olemme järjestäneet iloksenne pari peliarvontaa.

Jäsen peliarvonta päättyy tänään Klo 22.00 ja kaikille tarkoitettu suoritetaan samaan aikaan sunnuntaina.
Voit rekisteröityä yhteisön jäseneksi Discord -tunnuksellasi tästä!

  • Palkintona pelin aktivointikoodi joka on käytettävissä Steam, Origin tai Epic Game Storessa.
  • Palkintoja voi kysellä ylläpidolta yksityisviestitse, joko keskustelupalstan tai Discordin kautta.
  • Mikäli aktivointikoodeja ei kahteen viikkoon lunasteta, ne arvotaan uudelleen.
  • Voit osallistua peliarvontaan Discordin #⁠kilpailut kanavalla, tästä linkistä.
Näiden kuluneiden vuosien aikana on yhteisömme kasvanut muutamasta kymmenestä reippaasti yli kahteen tuhanteen jäseneen.

Kuluva vuosi on lähtenyt käyntiin survival-peli painotteisena, yhteisön käyttöön on avattu muun muassa Conan Exiles ja Palworld pelipalvelin, sekä myös vasta julkaistua Enshrouded peliä on Pelikaistalla pelattu kuumeisesti. Viimeksi mainitut pelit ovat myös herättäneet paljon näihin peleihin liittyvää keskustelua, varsinkin discordin Survival-chat kanavalla ja innoittaneet käyttäjiä tuottamaan omaa sisältöä, niin kuvakaappausten, meemien kuin videoklippien muodossa.

Uusien ja vanhempien survival pelien lisäksi, Pelikaistalla on pelattu myös paljon muitakin erilaisia videopelejä. Vuonna 2023 pelattiin melko paljon yhteistyö pelejä kuten Sea of Thieves ja sen The Monkey Island -teemaisia meriseikkailuja, tai kekkulointia kannibaalien kanssa Sons of The Forest -pelin parissa.

Moninpelien osalta suosituin suuremmassa porukassa pelattu peli oli mielipiteitä ja syytöksiä jakava Among Us, brutaali miekkailu-mätkintäpeli Chivalry 2, sekä helmikuussa julkaistu yhteistyötä vaativa räiskintäpeli Helldivers 2.

Lisäksi Pelikaistalla on käytössä nyt myös Counter-Strike 2 Deathmatch palvelin. Täältä löytyvät kaikki pelipalvelin tiedot: https://pelikaista.fi/servut

Alkuperäisen ”vuosiraportti” -viestiin pääset alla olevalla linkillä.
https://keskustelu.pelikaista.fi/threads/pelikaista-10v-uuden-aikakauden-alku.1826/#post-15169

Kiitokset vielä kaikille jäsenille tuestanne ja hyvästä peliseurasta viimeisen vuosikymmenen ajalta.

Onnea arvontoihin ja hyviä pelejä!

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa