PCPS5UutisetXbox Series X/S

Need for Speed Unbound julkaistaan joulukuussa

Electronic Arts on vihdoin julkaissut ensimmäisen pelikuvatrailerin seuraavasta Need for Speed Unbound -pelistä.

Unboundissa on mukana vauhdikasta yksin- ja moninpelisisältöä. Tartu rattiin ja aloita pienistä katukisoista ja nouse hiljalleen mahtavaksi teiden ritariksi tai jopa katujen kuninkaaksi. Pelaajille on tarjolla myös kattava määrä aikaisempien huhujen mukaisia tuunaus vaihtoehtoja.

Pelin julkaisutraileria tähdittää ASAP Rocky, joka edustanee pelin musiikkityyliä.

NFS: Unboundin Graafinen tyyli korostaa ajoneuvojen vauhdikasta menoa, graffiteja ja katutaidetta. Pelistä julkaistuilla videoilla nähdyt graafiset tehosteet jakavat peliä odottavien fanien mielipiteet kahteen omaan leiriin. Osa pitää piirrosmaisia tehosteita tyylikkäinä, osa vähintään outoina.

Pelin julkaisija EA on kuitenkin vahvistanut, että kyseiset tehosteet on mahdollista ottaa pois päältä, jotta halukkaat voivat nauttia pelaamisesta ilman niitä.

Pelin kehityksestä vastaa Criterion Games ja pelin avainominaisuuksia esitellään seuraavasti:

  • Maailma on kankaasi – Need for Speed Unboundissa graffiti herää henkiin uuden ainutlaatuisen visuaalisen tyylin merkeissä, joka yhdistelee upeita katutaide-elementtejä Need for Speed -historian realistisimpiin autoihin. Käytössäsi on upouusi työkalupakki täynnä huippuenergisiä visuaalisia ja äänitehosteita
    ajotaitojesi ilmaisemiseen. Hyödynnä esimerkiksi uusi Burst Nitrous -tehostetaktiikka, joka tarjoaa päätä huimaavan vauhtispurtin.
  • Aloita pohjalta, kiidä huipulle – Päästäkseen huipulle on otettava riskejä. Valitse miten ja milloin laitat kaiken peliin ja tee näyttäviä driftejä kaduilla, jätä poliisit nuolemaan näppejään ja lyö vetoja muita kuskeja vastaan tehdäksesi pientä lisätienestiä. Aika on rahaa, joten etsi nopein tapa ansaita riittävästi rahaa, jotta voit osallistua viikoittaisiin karsintoihin ja päästä lopulta Lakeshoren mahtavimpaan kisaan, The Grandiin.
  • Hallitse katuja – Mitä enemmän ajat kilpaa, sitä enemmän herätät huomiota. Kun poliisit lisäävät painetta, sinun on tehtävä taktisia päätöksiä ja hyödynnettävä uusia pakomekanismeja, jotta saat takaa-ajon hallintaasi. Pakenetko poliisia, taisteletko heitä vastaan vai piiloudutko Lakeshoren alamailmaan? Ota kadut haltuusi ja korjaa palkinnot talteen.
  • Ilmaise itseäsi vapaasti – Käy kokoontumisissa ja esittele ainutlaatuista tyyliäsi sadoilla eri ulkoasuesineillä. Mukana on eksklusiivisia varusteita monilta uraauurtavilta muoti-innovaattoreilta. Ilmaise tyyliäsi myös autojesi kautta ja muuntele niitä ainutlaatuisilla tarroilla ja mitä näyttävimmillä ulkoasuilla. Ja kun voitat, muista esitellä kilpailijoille omia tuuletuksiasi ja poseerauksiasi.

Need for Speed Unbound julkaistaan 2. joulukuuta ja on saatavilla Playstation 5, Xbox Series -konsoleille, sekä PC-tietokoneille.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa