BlogitRasteri

Uutta Need for Speed -peliä tekeillä!

Criterionin kehittämä Need for Speed on saanut toisen studion avukseen.

Codemasters on ilmoittanut, että tulevaa ajopeliä kehittää Criterionin lisäksi nyt myös Codemasters Cheshire, joka tunnetaan esimerkiksi Motorstorm-pelisarjasta. Yhdistymisen myötä pelistudiot vastaavat jatkossa ”Need for Speedin tulevaisuudesta”.

Tulevasta Need for Speed pelistä ei ole saatu tietää vielä mitään virallista, mutta internetissä pyörivien huhujen mukaan sen kerrotaan tähtäävän fotorealistiseen ilmeeseen, jota korostetaan animesta tutuilla efekteillä. Tapahtumapaikkana toimisi fiktiivinen Lake Shore City, joka saa inspiraationsa Chicagon kaduilta.

Peliin olisi tuloillaan myös laajemmat tuunaus vaihtoehdot, joiden avulla voi kirjaimellisesti muuttaa kaikkea autossa. Lisäksi vanhemmista Need for Speed -peleistä tunnettu moninpelien Autolog -toiminto tekisi paluun. Peli ilmestynee vain PC-tietokoneille ja nykyisen sukupolven konsoleille.

Saadaanko me siis vihdoin jatkoa Need for Speed Underground -peleille vai tarjotaanko meille jotain ihan muuta?
Aina saa ihminen toivoa.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa