PCPlaystationStadiaSwitchUutisetXbox

Zorro seikkailee ja miekkailee perheystävällisessä toimintapelissään

Zorro The Chronicles on jännittävä ja toiminnantäyteinen toimintaseikkailupeli, joka on tehty suositun samannimisen animaatiosarjan pohjalta. Perheystävällinen peli tarjoaa huikeita seikkailuja, joissa yhdistyvät kiivaat miekkataistelut, jännittävän pelimaailman tutkiminen ja hermoja vaativa hiipiminen.

Zorro The Chronicles tarjoaa pelaajille monenlaisia hahmoja, mukaan lukien päähenkilö Diego eli Zorro ja hänen peloton sisarensa Ines. Jokaisella sankarilla on erityiskykyjä, joita he voivat käyttää tuodakseen oikeutta 1800-luvun espanjanlaiseen Kaliforniaan.

Ennen jokaista tehtävää pelaajat voivat valita kartalta aloituspaikan, mikä vaikuttaa suoraan pelin tyyliin. Paikka voi johtaa varovaiseen hiipimiseen tai suoraan taisteluun. Zorro voi käyttää erilaisia tekniikoita voittaakseen pahat Monasterion sotilaat. Näitä keinoja ovat muun muassa äänen käyttäminen hämäyksenä, korkeille paikoille singahtaminen kuuluisan ruoskan avulla tai ympäristön hyödyntäminen monin eri tavoin. Kokemuspisteitä voi ansaita jokaisesta onnistuneesta torjunnasta ja liikeyhdistelmästä samalla, kun riisuu vihollisia aseista.

Pelin päähenkilö on teini-ikäinen Don Diego eli Zorro, joka kohtaa elämänsä suurimmat haasteet taistellessaan oikeuden puolesta lukuisia häikäilemättömiä ja hyvin aseistettuja sortajia vastaan. Toimintaa täynnä oleva peli sisältää roistojen ilkeitä juonia sekä Zorron ovelia temppuja ja hänen huumoriaan.

Zorro The Chronicles -peli on tehty Cyber Group Studiosin samannimisestä suositusta animaatiosarjasta, joka on tuotettu yhteistyössä Zorro Productions Inc:n kanssa. Menestyssarja on myyty yli 100 maahan ja sitä on tehty kaikkiaan 26 jaksoa.

Pelin julkaisuvideon voi katsoa alta:

Zorro The Chronicles julkaistaan sekä PlayStation 5-, PlayStation 4– ja Xbox Series X/S-, Nintendo Switch -pelikonsoleille että PC-tietokoneille 16. kesäkuuta 2022. Pelin ikäraja on PEGI 7.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa