PCPlaystationStadiaUutisetXbox

Watch Dogs Legion -toimintapelin päivitys tuo mukaan zombit ja entistä paremman suorituskyvyn

Avoimen pelimaailman toiminnallinen hakkeritrilleri Watch Dogs: Legion on saanut merkittävän pelipäivityksen. Title Update 4.5 -päivitys tuo mukanaan uuden verkkopelitehtävän, teknisiä parannuksia ja pelin PC-versioon vielä alfaversiossa olevan zombipelimuodon.

Watch Dogs: Legion of the Dead on uudenlainen pelimuoto, joka haastaa pelaajan rogue lite -pelityypin tapaan. Pelimuodon esittelemän Lontoon ovat vallanneet kammottavat zombit, jotka vaeltavat ympäriinsä ihmiselämää uhmaten. Nämä epäkuolleiden laumat tarjoavat kiehtovan selviytymiskokemuksen joko yksin tai enimmillään kolmen pelaajan kanssa moninpelikokemuksena. Pelaajan tehtävänä on selvitä pakopaikalle samalla mahdollisimman paljon varusteita mukaan keräten. Tämä vaatii pelaajalta suunnitelmallisuutta välttyäkseen nalkkiin jäämiseltä katalien epäkuolleiden ympäröimänä. Legion of the Dead on toistaiseksi alfavaiheessa pelin pc-versiossa.

Kaikille alustoille on jo nyt saatavilla verkkopelitehtävä Tactical Op 2: Project Omni. Se haastaa pelaajan enimmillään neljän hengen tiimissä tutkimaan salaperäistä Optik-laiteprojektia, joka tuntuu vaikuttavan haitallisesti lontoolaisten aivotoimintaan.

Päivityksen myötä pelin hahmovalikoima laajenee Helen-mummelilla. Teknisellä puolella pelin suorituskyky paranee, kun uuden sukupolven pelikonsolit saavat 60 kuvan sekuntivauhdilla suoriutuvan grafiikkatilan. Lisäksi luvassa on eri konsolisukupolvien välinen moninpelimahdollisuus. Lisäksi päivitys tuo mukanaan liudan kosmeettisia päivityksiä.

Lähitulevaisuuden Lontooseen sijoittuva Watch Dogs: Legion -toimintapeli tarjoaa pelaajille kiehtovan seikkailun salaliittojen ja hakkeroinnin parissa. Sen keskiössä on ainutlaatuinen ohjaa ketä tahansa -ajatus. Sen myötä pelaaja voi värvätä lähes kenet tahansa kaupungin lukemattomista asukkaista vastarintaliikkeen jäseneksi. Pelimaailmassa rauhattomuus kasvaa entisestään, kun Zero-Day-nimellä toimiva tuntematon taho lavastaa salaisen DedSec-vastarintaliikkeen terroristi-iskujen tekijöiksi. Näiden jälkiseurauksena erilaiset rikollisryhmittymät kampeavat itseänsä valtaan. Hallituksen olleessa voimaton, anarkia leviää pelon varjolla kaikkialle. Pelaajan tehtävänä on vahvistaa DedSec-ryhmittymän joukkoja ja käydä taistoon todellisia pahantekijöitä vastaan. Koska vastassa on ammattiroistoja, palkkasotilaita ja kyberrikollisia, tehtävä ei ole helppo ja juuri tähän pelaaja tarvitsee värvättäviä joukkoja. Onneksi Lontoo on täynnä vapaaehtoisia, joista pelaaja voi koota omat joukkonsa tuodakseen Zero-Dayn oikeuden eteen.

Watch Dogs: Legion on nyt saatavilla sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5– ja PlayStation 4 -pelikonsoleille, Stadia– ja Uplay+-pelipalveluille että PC-tietokoneille Epic Games– ja Uplay-kauppapaikkojen kautta. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa