PCPlaystationUutisetXbox

Watch Dogs: Legion on saanut ison sisältöpäivityksen

Hakkeritrilleriä ja avoimen maailman toimintapeliä toisiinsa yhdistävä Watch Dogs: Legion on saanut ison pelipäivityksen. Title Update 4.0 -päivitys tuo peliin sekä uutta kausikorttisisältöä että muita pienempiä uudistuksia.

Pelin kausikortin omistajille tulee pelattavaksi uusi hahmo, Sina Midhu. Hän kykenee erityisen mielenhallintalaitteen avulla ohjaamaan muita hahmoja sekä iskemään vihollisia ainutlaatuisella mentaalihyökkäyksellään. Lisäksi kausikorttilaiset saavat lisää tarinallista pelattavaa Swipe Right -tarinatehtävän muodossa. Siinä pelaajan edustama DedSec-ryhmittymä saa selville, että tuntematon taho yhdessä egyptiläisen ministerin kanssa pyrkii myymään egyptiläisiä muinaisaarteita pois maasta luvatta. DedSecin tarkoituksena on pysäyttää aikeet ennen kuin on liian myöhäistä.

Päivityksen myötä kaikki Watch Dogs: Legion -pelaajat saavat käyttöönsä uusia hahmoja, näiden uusia taitoja ja eri hahmojen muokkausominaisuuksia. Uudet hahmot, DJ ja ensivasteammattilainen, ovat käytettävissä yksinpeli- ja moninpelipuolella.

Lisäksi eri hahmojen täysin uusia taitoja ja ominaisuuksia ovat muun muassa näpistyskyky, parempi kantokyky varusteille ja ammuksille sekä kestävyyttä kohentava stunttimiestaito.

Moninpelipuoli laajenee kolmella yhteistyötehtävällä, jotka haastavat pelaajien taidot uudella tavalla. Näiden lisäksi mukana on viisi eri yksinpelitehtävää verkkopelissä sekä kaksi uutta lisälaitetta hahmojen käyttöön.

Toukokuun loppuun mennessä on lisäksi luvassa kaksi uutta pelaajien välistä pelimuotoa, Extraction ja fanisuosikki Invasion. Näiden lisäksi luvassa on täysin uusi moninpelimuoto Project Omni, joka vaatii pelaajilta saumatonta yhteistyötä haasteellisissa tehtävissä.

Watch Dogs: Legion on nyt saatavilla sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5– ja PlayStation 4 -pelikonsoleille, Stadia– ja Uplay+-pelipalveluille että PC-tietokoneille Epic Games– ja Uplay-kauppapaikkojen kautta. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa