PCPlaystationStadiaUutisetXbox

Vauhdikasta Riders Republic -urheilupeliä pääsee testaamaan 23. elokuuta!

Beetaversion testaajien rekisteröinti on alkanut osoitteessa https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/riders-republic/beta. Kaikki Ubisoft+ -tilaajat saavat testauskoodin varmasti, mutta muille koodeja jaetaan rajoitetusti.

Riders Republic -urheilupelissä erilaiset vauhtilajit yhdistyvät kiehtovaksi sosiaaliseksi leikkikentäksi. Se on paikka, jossa pelaajat voivat haastaa toisensa erilaisiin extreme-urheilun lajeihin vauhtia ja vaaroja uhmaten. Upean avarassa ja monimuotoisessa pelimaailmassa pelaajat voivat kisata toistensa kanssa tai haastaa itsensä rikkomaan omat ennätyksensä toinen toistaan kiehtovimmilla radoilla. Lajeina ovat maastopyöräily, laskettelu, lumilautailu ja liitopukulentäminen perinteisesti sekä raketein. Vaikuttavat kohteet, kuten Bryce Canyonin, Sequoian, Zionin, Canyonlandsin ja Grand Teton kansallispuistot sekä Yosemiten laakso ja Mammoth Mountain ovat kaikki tarkasti mallinnettuja osaksi yhtenäistä pelimaailmaa. Peli tukee monipuolista ristiinpelaamista eri pelialustojen välillä.

Riders Republic julkaistaan 28. lokakuuta 2021 sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S– ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille Epic Games– ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Stadia– ja Ubisoft+ pelitilauspalveluihin. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa