PCPlaystationUutisetXbox

Vampire: The Masquerade – Swansong pelihahmot esittäytyvät

Reilun viikon päästä julkaistavasta Vampire: The Masquerade – Swansong -roolipelistä on julkaistu kaksi uutta esittelyvideota, joilla käydään läpi pelin keskushahmoja. Esittelyssä ovat viehättävä Emem ja karismaattinen Galeb.

Emem on vampyyri, joka omistaa vampyyreille suojapaikkoina toimivia yökerhoja ja edustaa vampyyriklaanien diplomaattisempaa kärkeä. Hänen sosiaaliset taitonsa ovatkin avainasemassa neuvotteluissa ja keskusteluissa.

Bostonin vampyyreista vanhimpiin lukeutuu Galeb, arvovaltainen ja kokenut hahmo. Maailmaa matkannut Galeb on nuorempia vampyyreita voimakkaampi, joka näkyy hahmon ominaisuuksissa. Asemansa johdosta Galeb on kuitenkin vaikeiden valintojen edessä.

Vampire: The Masquerade – Swansong -videopeli vie pelaajan maailmaan, jossa vampyyrit asuttavat maailmaa ihmisiltä piiloutuen. Synkkätunnelmaisessa maailmassa kaikki vampyyrit eivät suinkaan ole yksimielisiä ja tämä johtaa ajoittain rajuihin yhteenottoihin eri vampyyriklaanien välillä. Pelaaja ohjaa kolmea pääosassa olevaa vampyyria, jotka joutuvat juonittelun ja valtataistelun keskelle roolipelitrillerissä. Pelin kolmella päähahmolla on jokaisella oma kohtalonsa, taitonsa ja ominaisuutensa. Erilaisten taustojen ja klaanien vampyyrit eroavat toisistaan myös voimien ja kykyjen osalta. Pelaaja voi painottaa eri taitojen ja vahvuuksien osa-alueita sekä valita eri lähestymistapoja pelin edetessä. Vietteleminen, toimilla uhkaileminen ja salakavala hiiviskeleminen ovat kaikki toimivia, mutta tyystin erilaisia etenemistapoja. Myös vampyyrien luontainen verenhimo vaikuttaa pelihahmon käytökseen.

PC:n lisäksi Vampire: The Masquerade – Swansong julkaistaan PlayStation 5-, Xbox Series X/S-, PlayStation 4– ja Xbox One -pelikonsoleille 19. toukokuuta 2022

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa