PCPS4UutisetXbox One

Wildlands sai lisää sisältöä

Maaliskuussa julkaistu Ghost Recon Wildlands lähetti pelaajat tuhoamaan huumekartelli Santa Blancan keinoilla millä hyvänsä. Pääjehujen kumoaminen ei kuitenkaan vielä riitä, kuten tuleva Narco Road -laajennus meille näyttää.

Ubisoftin ilmoituksen mukaan 18. helmikuuta saapuva lisäosa antaa uuden tehtävän Ghost-erikoisjoukoille.  Sotilaiden on soluttautuva kolmeen salakuljettajajengiin päästäkseen pahamaineisen El Invisiblen perään. Pelaajien on noustava organisaatioissa ylöspäin voittaakseen kunkin poppoon luottamuksen, ja vasta sen jälkeen El Invisible suostuu tulemaan esiin.

Narco Road sisältää muun muassa 15 uutta kampanjatehtävää, neljä sivutehtävää, yhdeksän asetta, sekä neljä ajoneuvoa ja asua.

Kaiken lisäksi Wildlands päivittyi eilen konsoleilla ja  pc:lle päivitys saapuu huomenna, perjantaina 14.huhtikuuta. Peliin tulee viikottaiset haasteet joiden suorittamisesta saa erillaisia palkintoja. Näillä haasteilla on aina jokin teema. Ensimmäisen kuuden viikon aikana pelaajat kaivavat kuoppaa Unidad-sotilaille, keräämällä tietoa ja tekemällä suoria iskuja heidän joukkojaan vastaan.

Wildlandsin seuraava laajennus, Fallen Ghosts sekä pvp-pelitila tulevat Ubisoftin blogin mukaan lähikuukausina.

 

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

2 thoughts on “Wildlands sai lisää sisältöä

  • zuppi duppi.. tässä mitä on tullu peliä pelattua niin on tullu huomattua että sellanen 90% pelaajista on lähteny pelistä kun on saanu tarinan läpi ja näin pois päin.. mutta ite henkilökohtasesti tälläset open world hommelit vaikka oliski vähän kökköset ja vajaavaiset mitä tää ilmeisesti monen mielestä on ni valitettavasti tykkään kaikkine vikoineen.. ja ihan hyvä että lisäävät pelattavaa, mutta niin kauankun pelaajilla itellää löytyy vähän mielenkiintoa ja varsinki jos sais muutaman pelikaverin mukaan sekoilemaan niin tää koko peli pääsis ihan eri sfääreihin.. ymmärrän sen että kaikkia ei sellanen kiinnosta mutta jos jotakuta sellanen kiinnostaa ni jos ei ois liikaa pyydetty että ottais yhteyttä muhun ni ehkä sais jotain kivaa aikaseks.. riittää että ollaan voipissa loppu on ihan mielikuvituksesta kiinni.. ei niillä tehtävillä niin väliä vaan sillä mitä siinä välissä tapahtuu..

    Reply
    • Näinpä, vielä kun olisi aikaa muilta peleiltä, niin voisin koittaa kasata porukkaa. Pakkohan nuo on käydä vetämässä. Pitää saada tuo Andromeda pelattua pois alta vain ensin.

      Reply

Vastaa