PCUutiset

Uusi operaatio tippui CS:ään

Keskiviikko (24.5) aamulla CS:GO-kansa sai sen mitä se oli noin vuoden jo odottanut. Uusi operaatio, operaatio Hydra, on GO:n kahdeksas operaatio ja edellisestä operaatiosta on tosiaan melkein yli vuosi. Hydra-operaatio toi mukanaan, kuten normaalisti, uusia karttoja, kamppanjan kartan ja sun muine kolikkoineen ja passeineen, mutta uutena edellisiin operaatioihin verrattuna, sillä suositut kommuuni pelimuodot teki tulonsa itse peliin. Voit lukea operaatiosta tarkat tiedot englanniksi tästä.

 

Uudet pelimuodot, kartat (nimiä ei suomennettu)

 

War Games: setti erilaisilla säännöillä olevia klassisia pelimuotoja, kuten team deathmatch, vähennetyllä painovoimalla sniputtamista, spesiaali raskas armori ja pari muuta.

Wingman: 2 vastaan 2 pelimuoto, jossa vain yksi pommialue, jossa nopea paras 16 kierroksesta ja oma taitotaso ryhmä.

Weapons Expert: normaali kilpailullinen tila, mutta saat ostaa saman aseen vain kerran kyseisen pelin aikana, myöskin erikseen oma taitotaso ryhmä.

Guardian: Ei niinkään uusi pelimuoto, mutta siis useimmista peleistäkin tuttu Co-op muoto, jossa suoritat tehtäviä yhdessä kaverisi kanssa.

Kartat: 7 karttaa joista 4 on uusia ja 3 paluun tekeviä, Austria, Shipped, Lite, Thrill, Agency, Insertion ja Black Gold, käytettävissä lähes kaikissa pelimuodoissa.

 

Operaation mukana päivityksessä tuli tavanomaisesti myös uusi laatikko, Hydra, sen sisällön näet tästä.

UMP-45 koki pientä nerffaamista päivityksessä, kun sen vaikutusta pitkälle matkalle vähennettiin, muihin aseisiin ei koskettu.

Operaatio on ilmoitettu kestävän 18 viikkoa eli 4 ja puoli kuukautta. Hintaa operaatio passille on laitettu 5,60 €.

JSLatvala

Lue lisää... Casual PC pelaaja. Tankkipeli in game leader. CS GOn pro scenen seuraaja ja amatöörikirjoittelija

Vastaa