eSportsUutiset

Ubisoftin banhammer iski ammattilaisiin.

 

Aiemmin tänään käyttäjän Its_Epi julkaiseman reddit – postauksen mukaan Ubisoft on antanut permabannit kahdelle Rainbow Six Siege – ammattilaispelaajalle. Postauksessa kerrataan Ubisoftin eettiset ohjeet ja kerrotaan etteivät ammattilaispelaajat ole niiden yläpuolella. Ohjeissa hyvin selkeästi kielletään kaikenlainen kiusaaminen, häirintä, uhkailu, vihapuheet sekä kaikki mikä voidaan luokitella vaaralliseksi koskien foorumeita ja itse pelissä olevia kanavia. Lisäksi korostetaan ammattilaispelaajien olevan roolimalleja koko yhteisölle ja heidän oletetaan käyttäytyvän sen mukaisesti. Banni koskee pelaajien Ubisoft tilejä ja myös Pro Leaguen puolelta on tulossa jonkinasteista raippaa jossakin vaiheessa.

Bannin syynä on ilmeisesti erittäin törkeä käytös muita pelaajia kohtaan. Ubisoft pyytää kaikkia väärinkäytösten kohteeksi joutuneita pelaajia ottamaan yhteyttä tukisivustolleen, jotta vastaavanlaiset tapaukset olisi mahdollista hoitaa nopeasti. Itse rikkomuksen ajankohdasta ja paikasta tai sen tekijöistä Ubisoft ei mainitse sanallakaan. Todennäköisesti vastaus siihen saadaan katsomalla Pro League – joukkueiden kokoonpanoja lähitulevaisuudessa, ellei sitten joku tai jotkut joukkueet itse tule asian kanssa esille. Jäämme odotuskannalle.

R0usty

|PC-Pelaaja|Youtube-Heppu|FPS/MP/RPG/STRATEGIA|Tosissaan, mutta ei totisena|Jostakin syystä pidän myös kirjoittamisesta, en tiedä.

Vastaa