PCPS5UutisetXbox Series X/S

Tulevassa Warhammer-sotapelissä ei tunneta armoa eikä sääliä

Warhammer 40.000 -pelit tunnetaan ennen kaikkea niiden kuvaamasta ja armottoman synkästä, väkivaltaisesta ja jatkuvien sotien repimästä maailmankaikkeudesta. Kyse ei ole vain yhdestä lohduttomasta maailmasta, sillä hamaan tulevaisuuteen sijoittuva pelimaailma kattaa lukemattoman määrän erilaisia planeettoja ja aurinkokuntia kautta tunnetun todellisuuden. Yhtä näille kaikille ovat sotaisat lajit ja rodut sivistyksen tasoon katsomatta sekä vääjäämättömän kaaoksen jatkuva ja korruptoiva läsnäolo.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 kertoo tarinansa ihmiskunnan eliittisotilaiksi luettavien avaruusmariinien eli Space Marine -sotilaiden kautta. Nämä huippuvarustellut ja kovaakin kovemmat konkarit eivät ole tavallisia yksilöitä raskaalla aseistuksella, vaan ihmiskunnan osaamisen taidonnäytteitä kaikilta osin. Juuri tästä syystä nämä avaruussotilaat joutuvat poikkeuksellisen vaarallisiin kohtaamisiin, sillä yksittäinen mariini voi vastata kokonaista joukko-osastoa tavallisia sotilaita ja avaruushirviöitä.

Tässä pelitarinassa vastaan asettuvat hirvittävät tyranid-avaruusmuukalaiset, joille ihmiskunta ja ihmisyys eivät ole minkään arvoisia. Kolmannen persoonan kuvakulmasta koettava toimintapeli onkin täynnä raakoja ja verisiä kohtaamisia sekä alati jatkuvia taisteluita eeppisessä mittakaavassa. Jykevät sarjatuliaseet, moottorisahamiekat ja monet muut aseet tulevatkin käyttöön, kun avaruusmariini valmistautuu kohtaamaan barbaariset hirviöt toinen toistaan haastavammissa tilanteissa.

Ultramarine-osastoa edustava pelaajan ohjaama sotilas joutuu vaikeisiin tilanteisiin, joista usein ainoa keino on sotimalla eteneminen. Tämä vaatii kylmiä hermoja ja nopeita reaktioita, sillä avaruuden hyytävyydessä ei armoa tunneta.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 julkaistaan myöhemmin tänä vuonna sekä PlayStation 5– ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa