PCUutiset

Tropico 4 ilmaiseksi Humble Bundlesta

Tropico 4 diktaattorisimulaattori on kohtuu hyvässä tarjouksessa Humble Bundlessa juuri nyt. Pelin hinta on 0 yksikkövä mitä tahansa valuuttaa! Kirjoitushetkellä tarjousta on voimassa vielä 1 pv ja 21h, joten pidä kiirettä!

Tarjoukseen tästä!

Itse kävin juuri hakemassa pelin tuonne Steamin hautuumaalle – ehkä jonakin päivänä vielä tulee se hetki, kun on aikaa kokeilla kaikkea mitä sinne on kertynyt…

jamppu_fi

Peliyhteisön papparainen ja Battlefield veteraani. Pelikaistan epävirallinen Battlefield kirjeenvaihtaja. YouTube: http://youtube.com/jamppufi Striimi: http://twitch.tv/jamppu_fi Keskityn pääasiassa FPS peleihin ja 90% kaikesta materiaalista käsittelee Battlefield pelisarjaa.

2 thoughts on “Tropico 4 ilmaiseksi Humble Bundlesta

  • Itsellä kyseinen peli jo onkin ennestään, ilmasen kappaleen annoinkin sitte muikkelille synttäri lahjaksi, hah! Ostin itelleni steamin vkl alennuksesta cities:skyline pelin hintaan 7€. Sekin viel testaamatta.

    Reply
    • Katoin samaa Cities alennusta, mutta sain kuin sainkin pidettyä kukkaronnyörit kiinne 😉 Mullakin alkaa konsolipelaajaksi olla jo pikkasen liikaakin noita Steam kirjaston pelejä täysin korkkaamatta. Chivalry, Arma 3, Red Orchestra 2 nyt muutaman ulkomuistista luetellakseni (saattaa nimetkin olla vähän sinne päin).

      Reply

Vastaa