PCPS4SwitchUutiset

Trials of Mana julkaistaan perjantaina

Square Enixin 90-luvun klassikkopelin Seiken Densetsu 3:n uusintaversio Trials of Mana julkaistaan maailmanlaajuisesti perjantaina 24.4. Nintendo Switchille, Playstation 4:lle ja PC:lle.

Ilmaiseksi pelattava demo on saatavilla steamista nyt ja se antaa hyvän kuvan mitä odottaa. Demo kattaa pelin alun ja loppuu ensimmäisen pomotappelun jälkeen. Siinä tehdyt pelitallennukset voi siirtää suoraan ostettuun versioon, joten peliä voi jatkaa suoraan siitä mihin demo päättyy.

Square Enix on selkeästi ottanut kritiikin vastaan aiemmista vanhojen pelien julkaisuistaan, ja sen sijaan että tämä olisi laiska porttaus jostain 90-luvun konsolipelin mobiilikäännöksestä, kyseessä on täysin uudelleen tehty peli sulavalla 3D-moottorilla ja uusilla pelimekaniikoilla terästettynä.

Vanhan pelin tunnelma on edelleen tallella, mutta taistelut ovat huomattavasti nopeatempoisempia ja erilaisia hyökkäyksiä on käytössä enemmän.

Trials of Mana vaikuttaa todella laadukkaalta julkaisulta kaikille roolipeligenren ystäville, joskin moninpelin puuttuminen tästä versiosta voi olla pieni pettymys pelin vanhoille faneille.

Heca

Pelaan paljon kaikenlaisia pelejä ja suosittelen parhaiksi kokemiani kaikille jotka vain jaksavat kuunnella.

Vastaa