PCUutisetXbox 360Xbox One

Titanfall päivitys toi yksityiset matsit

Titanfallin viimeisin päivitys on tuonut bugien korjausten ohella muutaman uuden ominaisuuden peliin. Näihin kuuluu muun muassa mahdollisuus luoda yksityisiä pelejä sekä parannellut party-ominaisuus.

Yksityiset pelit antavat  mahdollisuuden pelata ystävien kanssa rauhassa. Näistä matseista ei kuitenkaan saa kokemusta, haasteita tai saavutuksia. Myöhemmät päivitykset lisäävät asetuksia, joiden avulla käyttäjät voivat esimerkiksi säätää erien pituutta ja pistetavoitteita.

Omassa partyssa olevat kaverit näkyvät jatkossa kirkkaan vihreinä, jonka vuoksi heidät erottaa paremmin taistelun keskeltä. Myös pelaajan titaanin nimilaatan väriä on vaihdettu.

Pelissä on muokattu myös joidenkin pelimuotojen pisteytystä sekä aseiden ominaisuuksia. Muun muassa 40mm tykin ammusmäärää on vähennetty, kun taas quad rakettien lukumäärää on suurentunut.

Tarkemmat tiedot muutoksista ja korjauksista voit vilkaista Respawn Entertainmentin julkaisemasta listasta.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa