PS4Uutiset

The Order: 1886 play trough vuosi nettiin

The Order: 1886 on vuoden yksi odotetuinpia PS4 yksinoikeuspelejä. Peli julkaistaan perjantaina 20.2.2015, mutta jo nyt on peli pelattu läpi PlayMeTrough youtube kanavalla.

Pelit ovat olleen viimevuosina kovan syynin alla. Varsinkin suurten julkaisijoiden peleistä spekuloidaan ja hypetetään ennätysmääriä niin sosialisessa, kuin muussakin mediassa.

The Order: 1886 pelin kestosta on väitelty sosialisessa mediassa ja odotetun uutuuden on väitetty olevan vain 3 tunnin pelikokemus. Konsolipelien hinnat huomoiden tulisi noin lyhyelle kokemukselle aika kova tuntihinta.

”Yllättäen” peli koko läpipeluu on vuotanut nettiin. Pelivideota on kaikkiaan 5 tuntia mukaanlukien välianimaatiot. En kyllä tiedä onko tollanen reilu 10 eur/tunti sekään kovin mairitteleva hinta. Pelivideo jättää myös auki pelaajan roolin pelissä, sillä peli alkaa vahvasti elokuvallisella esipuheella, jossa pelaajan rooli on aika mitätön.

The Order: 1886 on vaihtoehtoiseen historiaan sijoittuva räiskintä/seikkailupeli. Siihen on Assasins Greedien tapaan sekoitettu todellisia historian tapahtumia ja henkilöitä täysin fantasiapohjaiseen tarinaan. 1800-luvun Lontoossa pistetään porukkaa matalaksi mitä mielikuvituksellisimmilla vempaimilla.

Pelaaja edustaa uuden-vanhan Lontoon erikoisjoukkojen ritaria, jonka tehtävä on suojella kaupunkia pahoilta puoliverisiltä, joska haluavat tuhota koko maailman. Asetelma ei kuulosta mitenkään omaperäiseltä, mutta toteutus sen viimekädessä ratkaisee onko peli oikeasti hyvä. Läpipeluuta selailtuani epäilen onko pelistä haastamaan genren kuninkaita, kuten Unchartedit tai nykyiset Tomb Riderit.

EDIT 21.2.2015

PlayMeTrough tosiaan sai bännit youtubeen. Ohessa Nelinpelin poikien ”mulkaisu” uunituoreesta pelistä.

jamppu_fi

Peliyhteisön papparainen ja Battlefield veteraani. Pelikaistan epävirallinen Battlefield kirjeenvaihtaja. YouTube: http://youtube.com/jamppufi Striimi: http://twitch.tv/jamppu_fi Keskityn pääasiassa FPS peleihin ja 90% kaikesta materiaalista käsittelee Battlefield pelisarjaa.

1 thought on “The Order: 1886 play trough vuosi nettiin

  • OHO! PlayMetTrough till on jäädytetty Youtubessa! Pahoitteluni, toistaiseksi The Order 1886 läpipeluuvideo on poistettu tuubista! Olikohan juuri se syy tilin jäädyttämiseen?

    Reply

Vastaa