PCPlaystationUutisetXbox

The Division 2 aloittaa kuudennen pelivuotensa monilla uudistuksilla

Project Resolven massiivisen terveysuudistuksen jälkeen viime vuonna, kuudes pelivuosi antaa pelaajille uuden lähestymistavan. Nyt kaikki Division 2 -pelaajat voivat käyttää loppupelisisältöä tarvitsematta Warlords of New York -laajennusta. Kuudennen vuoden ensimmäinen kausi on saatavana heti. Kaksi seuraavaa kautta tulevat saataville myöhemmin ja ne tarjoavat isoja muutoksia loppupeliin ja kausimalliin.

Kuudentena pelivuotena kaikki The Division 2:n omistajat voivat nostaa hahmonsa 40. tasolle vaikka eivät omistaisi Warlords of New York -laajennusta. Kaikki pelaajat voivat jatkaa tasojen nostamista taistellessaan Washington DC:ssä. Kun 40. taso on saavutettu, pelaajat pääsevät käsiksi kaikkeen menneeseen ja tulevaan pelisisältöön. Tämä sisältää Warlords of New York -sisällön, kuten aseita ja varusteita, kausittaisia ajojahteja sekä pelitilat The Summit, Countdown ja Paradise Lost: Incursion.

Ensimmäinen ”First Rogue” -kausi vie divisioonan agentit takaisin Washington DC:hen taisteltuaan New Yorkin kaduilla tutkiessaan agentti Kelson katoamista. Aaron Keener on elossa ja palannut DC:hen tapaamaan The Divisionia.

Kuudennen vuoden toisesta kaudesta alkaen The Division 2 esittelee uuden etenemisjärjestelmän. Se tarjoaa enemmän tapoja edetä ja mukauttaa pelikokemusta nopeuttaakseen pelaajien pääsyä loppupeliin.

Viikoittaiset päivitykset sisältävät uusia aktiviteetteja, parannettua etenemistä ja tasapainotettua kokemuspisteiden lisäystä. Kaikki tämä on mukaansatempaavassa kertomuksessa, joka avautuu läpi kuudennen pelivuoden. Jokaisen kauden lopussa kaikki ansaitut kokemuspisteet ja palkinnot yhdistetään kunkin pelaajan päähahmoon, kun taas kausihahmot lisätään divisioonan agenttien luetteloon.

Kolmannesta kaudesta alkaen The Division 2 tarjoaa pelaajille parannetut pelaajien mukautusmahdollisuudet. Agentit voivat odottaa parannuksia ja uusia toimintoja, joiden avulla he voivat juhlistaa hahmojaan ja saavutuksiaan dynaamisemmilla ja henkilökohtaisemmilla tavoilla.

Ubisoft Forward -tapahtuman kunniaksi The Division 2 -toimintapeli on pelattavissa ilmaiseksi 13.-17. kesäkuuta.

Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapelin taustatarinassa on kulunut seitsemän kuukautta siitä, kun tappava virus alkoi levitä New Yorkin kaupungissa. Tällä kertaa pelaajat löytävät itsensä Yhdysvaltojen pääkaupunki Washington D.C.:n ympäristöstä. Eletään ihmiskunnan suurinta kriisiä ja selviytymistaistelu on käynnissä. Kokeneina Division-toimijoina pelaajat ovat kansakunnan viimeinen toivo täydellisen anarkian ja kaaoksen edessä. Mikäli pääkaupunki menetetään, koko maa suistuu rosvojengien ja barbaarisesti alueita hallitsevien roistojen käsiin. Massive Entertainmentin ja seitsemän muun pelistudion yhteistyössä kehittämä Tom Clancy’s The Division 2 on uusi askel avointen toimintaroolipelien tyylilajissa. The Division 2 jatkaa edeltäjänsä askeleista vieden avoimen pelimaailman toimintaa entistä pidemmälle. Luvassa onkin edellisosasta paranneltuja asioita, kattava suunnitelma kiehtovaan loppupeliin asti ja runsaasti merkityksellistä tekemistä eri pelaajatyypit mahdollisimman hyvin huomioiden.

Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapeli on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4- , Xbox Series X/S– ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+-tilauspalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa