PCPlaystationUutisetXbox

The Crew 2:n uudella kaudella ajetaan katukisoissa

Vauhdikkaan ajopelin kahdeksannen kauden ensimmäinen osa on USST Cities, joka vie pelaajansa tutun lyhenteen mukaisesti US Speed Tour -kisoihin. Tänään julkaisunsa saava pelivaihe vie virtuaalikuljettajansa kolmannen pelikauden tunnelmiin, jolloin tämä kutkuttava pelitapahtuma esiteltiin ensimmäisen kerran. Nyt US Speed Tour palaa takaisin kuljettajien iloksi ja vie heidät Yhdysvaltojen suurimpiin kaupunkeihin ottamaan muista mittaa.

Koska kilpailun ytimessä ovat kapeat ja mutkikkaat kisaradat keskellä kaupunkia, ajovirheisiin ei ole juurikaan varaa. Törmäykset ja ympäripyörähdykset voivat olla kohtalokkaita, sillä vauhti on päätähuimaavan kova ja kuljettajat taidokkaita.

Pelissä nähtävän Motorflix-tiimin tekijät ovat ahkeroineet ja pakertaneet kasaan ratoja Los Angelesin länsirannikolta New Yorkin itärannikolle saakka. Uusien ratojen lisäksi luvassa on viikoittaisia ajohaasteita eri kaupungeissa, joten ajettavaa riittää. Peräti kahdeksan pelitapahtumaa haastavat ajotaidot äärimmilleen jopa 90 asteen kulmillaan ja kaupunkiympäristön rajoitetulla näkyvyydellä. Nopeuskisojen ohella mukana on myös ainutlaatuisia kestävyysajoja, joilla toden teolla testataan ajajan kisakunto.

Tuttuun tapaan uusi pelikausi tuo mukanaan valikoiman uusia ajoneuvoja. Uusia vauhdikkaita ajokkeja ovat esimerkiksi Saleen S1 GT4 (2020), Spyker C8 LaViolette GT2-R (2008 ja KTM X-Bow GT2 (2020). Nämä kaikki ovat heti ostettavissa käyttöön pelin sisäisellä pelivaluutalla.

Lisäksi pelikausi tuo saataville aiemmista Motorpass-saavutuksista tutut ajoneuvot huhtikuun aikana. Näitä ovat muun muassa Bentley Mulliner Bacalar (2020), Jaguar F-Type SVR Coupe (2017), Jaguar E-Type Series 1 Coupé (1961) ja KTM 450 EXC – Nighthawk Edition (2015).

Uusia keräilykohteita kauden omien Motorpass-saavutusten myötä ovat upeat autot, kuten Pagani Zonda F Primary Edition (2005), Chevrolet Ccorvette C8.R (2002), Mini Cooper S Checkered Edition (2010) ja Audi RS 5 Coupé USST Official Edition (2018)! Lisäksi Motorpass sisältää erilaisia koriste- ja keräilyesineitä sekä kuljettajalle että ajoneuvoille.

Pelikausipäivitys huipentuu viikoittaisiin LIVE Summit -pelitapahtumiin, jotka jatkuvat läpi pelikauden. Mikäli huippuautot, kuten Bugatti Magma Edition (2019) ja Ferrari F12 TDF (2016) menivät aiemmin ohi, nyt on uusi mahdollisuus yrittää kerätä näitä autoja varastoonsa.

Ubisoft Ivory Tower -pelistudion kehittämä The Crew 2 tarjoaa pelaajilleen uskomattoman mahdollisuuden kokea Yhdysvaltojen teiden, vesien ja ilmojen vapaus lukemattomien eri kulkuneuvojen kyydissä. Olipa kyseessä nopeat formulat, kateutta herättävät moottoripyörät, huippunopeat veneet tai ilmojen valtiutta symbolisoivat lentokoneet, kyseessä on pelaajan vapaus. Avoimen pelimaailman vapaus tarjoaa taidoille haasteita ja mielelle rentoutumista niin yksin kuin moninpelissäkin. Olipa kyseessä tiukat kisat tai rauhallinen ympäristöjen tutkiminen, Amerikan Yhdysvallat rannikolta rannikolle ovat jokaisen koettavissa omaan tahtiinsa. Erilaiset ajomuodot katukisoista maastoralleihin ja freestyle-kisoista erilaisiin temppuihin antavat lähes loppumattoman mahdollisuuden itsensä toteuttamiseen ajoneuvosta toiseen.

The Crew 2 on julkaistu sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+-pelipalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa