PCPS5Uutiset

Tältä näyttää Godfall, katso julkaisutraileri

Miekkailua ja lähitaistelua tarjoava Godfall ilmestyy PC:lle ja PlayStation 5:lle 12. päivä marraskuuta. Counterplay Games on nyt julkaissut pelin virallisen julkaisutrailerin.

Kyseessä on seuraavan sukupolven ja kolmannen kamerakulman hack-and-slash-peli, jossa kerätään uusia varusteita ARPG-tyyliin. Godfall -pelissä on myös tuki co-op-peluulle, ja koko kampanjan voi läpäistä joko yksin tai parin kaverin kanssa.

Godfallissa pelaaja pääsee haastamaan rivivihollisia ja haastavia pomovastuksia, eri lähitaisteluaseidensa kanssa, näihin kuuluvat esimerkiksi nuijat ja keihäät, sekä tietenkin miekat. Peli sijoittuu sankarillisten ritarien ja mystisten taikojen fantasiamaailmaan.

Godfall julkaistaan PlayStation 5:lle ja PC:lle 12. päivä marraskuuta. Mutta Euroopassa PlayStation-pelaajat pääsevät nauttimaan pelistä vasta PlayStation 5:n julkaisupäivänä 19. marraskuuta

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa