PCPlaystationStadiaUutisetXbox

Taistelupeli For Honor tuo mystisen soturihahmon keskelle selviytymistaistelua

Ubisoftin suosittu verkkotaistelupeli For Honor aloittaa viidennen pelivuoden toisen kauden. Mirage-nimellä kulkeva pelikausi tuo nimensä mukaisesti näkyjä ja hallusinaatioita kuivuudesta ja juomaveden puutteesta kärsiville ihmisille. Onko taivaanrannassa oleva mystinen hahmo apuun tullut samurai vai tuntematon vihollinen? Vai onko kaikki vain pelkkää kuvitelmaa?

For Honorin samurailiittouma vahvistuu uudella hahmolla, jolla sanotaan olevan mystisiä kykyjä, mutta kukaan ei tunnu tietävän kuka hän on ja mistä hän tulee. 10. kesäkuuta alkava toinen kausi tuo peliin kuivuuden aikakauden, mikä heijastuu pelimaailmaan Kyoshin-temppelin vehreyden katoamisena ja uusina konflikteina. Se tuo mukanaan myös rajoitetun ajan pelitapahtuman.

Lisäksi luvassa on uusia taisteluita, palkintoja ja keräiltäviä esineitä. Uuden Battle Pass -keräilyjärjestelmän myötä pelaajille tarjoutuu tavoiteltavaksi uusia lopetusliikkeitä, eleitä ja muita kosmeettisia päivityksiä. Mirage-päivitys tulee pelin kaikille pelialustoille 10. kesäkuuta 2021.

For Honor on saatavana sekä PlayStation 4– ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Peli toimii yhteensopivuustilan kautta myös PlayStation 5– ja Xbox Series X -pelikonsoleilla. Lisäksi peli on saatavilla Stadia– ja UPLAY+-tilauspalveluille.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa