MobiilipelitUutiset

Suomalainen Next Games nousussa

Ensimmäinen Suomessa pörssiin listautunut mobiilipeliyritys Next Games julkaisi yhdessä AMC:n kanssa keskiviikkoiltana trailerin tulevasta The Walking Dead: Our World -pelistään.

Tämä tuore peli hyödyntää niin kutsuttua lisättyä todellisuutta (AR, augmented reality), ja se on jatkoa Next Gamesin palkitulle The Walking Dead: No man’s Land -pelille.

Mukana pelissä on The Walking Dead -sarjan henkilöt: Rick, Michonne, Daryl ja tottakai myös muutkin suosikit.

Voit katsoa pelin trailerin tästä:

Augmented reality?
Lyhyesti AR:n idea on se, että pelaajat katsovat kuvaa ympäristöstään älypuhelimensa ruudun läpi. Kuvaan liitetään sitten erilaisia pelihahmoja tai muuta digitaalista sisältöä. Tunnetuin lisätyn todellisuuden mobiilipelisovellus on vuoden 2016 maailmanlaajuinen hittipeli Pokémon Go.

Hittibrändi helpottaa

Yhdysvaltalainen Niantic on tehnyt Pokémon-pelillään reilussa vuodessa miljardiliikevaihdon – ja se selittää Next Gamesin nyt tulleen kurssinousun. Siinä missä Nianticin pelissä metsästetään animaatiohahmoja, suomalaisten pelissä lahdataan eläviä kuolleita.

Kuten moni tietää, Tv-sarja Walking Deadin jaksoilla on viime kaudella keskimäärin yli 11 miljoonaa katsojaa jo pelkästään Yhdysvalloissa. Brändin tunnettavuus antaaa Next Gamesille hyvän potkustartin kymmeniin tai satoihin Pokémonin esimerkkiä seuraaviin kilpailijoihinsa nähden.

Next Games julkaisi ensimmäisen zombie-pelinsä vuonna 2015. Tämän vuoden jo kuuden ensimmäisen kuukauden aikana tuo peli tuotti yhtiölle 150 000 euron liikevoiton.

 

Kun The Walking Dead: Our World julkaistaan, tulee se saataville Applen App Storeen sekä Google Play -sovelluskauppaan. Pelin julkaisuajankohta selvinee myöhemmin.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa