Striimaa pelaamistasi Valven Steamista

Pelipalvelu Steam tulee tarjoamaan mahdollisuuden suoratoistaa pelaamistaan muiden Steam-käyttäjien katsottavaksi. Uusi ominaisuus on  nimeltään Steam Broadcasting ja se on tällä hetkellä beetavaiheessa.

Steam Broadcasting toimii suoraan itsensä Steam ohjelman kautta, eikä se tarvitse toimiakseen lähetysnapin painamista. Kun sallit sen, että muut pelaajat voivat katsoa pelaamistasi, Steam aktivoi lähetyksen automaattisesti päälle, silloin kun vaikkapa kaverisi aloittaa pelaamisesi seuraamisen. Lähetyksiä ei toki ole myöskään pakko rajoittaa vain kamujen katsottavaksi, vaan niitä voit jakaa myös koko Steam-yhteisön seurattavaksi.

Verkkolähetysten katsomista tukevat toistaiseksi virallisesti vain Steamin oma asiakasohjelma sekä selaimet Chrome ja Safari.

Ainakin nyt Steam Broadcasting tukee vain suoran videokuvan striimausta eli lähetyksiään ei siis voi vielä tallentaa mihinkään. Valve pitää myös yhteisön avustamana silmällä, ettei lähetyksiin lipsahda mitään laitonta, esimerkiksi pornoa, pelihuijauksia tai sellaista tekijänoikeudella suojattua materiaalia kuten lehtiskannauksia.

Tarkemmat säännöt ja ohjeet Steam Broadcastingin käyttöön liittyen löytää Steamin sivustolta.

Rasteri

Rasteri, 33 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

WordPress Lightbox Plugin