PS3PS4Uutiset

Sonyn oma musiikkipalvelu tekee tilaa Spotifylle

Japanilaiset ovat ylpeää kansaa. Sony japanilaisena yhtiönä oli pitkään sitä mieltä, että he osaavat tehdä musiikkipalvelun kuten Spotify oikeastaan paremmin kuin Spotify itse. Pitkän kokeilun ja agressiivisten markkinointivuosien jälkeen Sonyn oma ”Music Unlimited” palvelu on päätetty siirtää huonojen ideoiden hautuumalle maaliskuun lopussa. Tilalle tulee uusi Sony Music palvelu, joka perustuu yhteistyöhön Spotifyn kanssa.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että vihdoin Spotify-tilin omistajat pääsevät nauttimaan rokkenrollista mös Sonyn vempeleillä. Palvelu on luvattu ensimmäisessä aallossa Sony Xperia puhelimille & padeille sekä PS3 ja PS4 konsoleille.

Minä ainakin tervehdin tätä uutista ilolla, sillä olen Spotify asiakas ja kuuntelen aina silloin tällöin musaa myös kunnon stereoissa. Tähän asti se on tehty BT yhteydellä ja toivottu ettei kovin moni kaveri soittele musanautinnon aikana. Spotify Pleikassa on täydellistä, sillä laite on jo valmiiksi kiinni stereoissa, eikä puhelutkaan pääse häiritsemään.

Lisäksi PS4sella Spotify-musiikkia voi kuunnella samaan aikaan pelien kanssa. Ei muuta kuin ”Fort Minor – Remember the Name”[youtube] soimaan ja konekivääri laulamaan Battlefield 4:essa.

Lähde: http://blog.us.playstation.com/2015/01/28/playstation-meet-spotify/

jamppu_fi

Peliyhteisön papparainen ja Battlefield veteraani. Pelikaistan epävirallinen Battlefield kirjeenvaihtaja. YouTube: http://youtube.com/jamppufi Striimi: http://twitch.tv/jamppu_fi Keskityn pääasiassa FPS peleihin ja 90% kaikesta materiaalista käsittelee Battlefield pelisarjaa.

Vastaa