PCPS4SwitchUutisetXbox One

SnowRunner tulossa Nintedo Switchille

Ainutlaatuisten ajopelien ehdoton suosikki, SnowRunner, tarjoaa pelaajalleen koettavaksi vaikeakulkuisia reittejä, raskaita kulkuneuvoja ja erittäin upeita maisemia. Pitkän odotuksen jälkeen SnowRunnerin lumiset lakeudet ja haastavat työtehtävät saadaan myös Nintendo Switch -pelaajien iloksi.

Mukana on kymmenittäin erilaisia rekkoja, kuorma-autoja, maastoautoja ja astetta erikoisempia työajokkeja, joilla työtehtävät sujuvat toinen toistaan vaikeammissa maastoissa. Vinssit ja muut työkalut tulevat todella tarpeeseen haastavissa maasto-olosuhteissa. Yksinpelin lisäksi SnowRunner tarjoaa ajopelihupailua jopa neljän hengen yhteistyömuotoisessa moninpelitilassa.

Upea ja avoin pelimaailma tarjoaa hauskan ympäristön ajosimulaatiolle, jossa nopeus on toissijaista. Tärkeämpää on perille pääseminen, mikä ei ole SnowRunnerin pelimaailmassa itsestäänselvyys.

Maastoon jumiutuvat renkaat, liukkaat ajokelit ja huono näkyvyys ovat keskeisiä haasteita erilaisissa tehtävissä. Onneksi jokaiselle ajoneuvolle löytyy reilusti apuvälineitä, kuten vinssejä ja lumiketjuja. Kunhan kuljettajalta löytyy sisua, kärsivällisyyttä ja neuvokkuutta, ongelmat ratkeavat yrityksen, erehdyksen ja kokemuksen myötä.

SnowRunner julkaistaan Nintendo Switch -pelikonsolille 18. toukokuuta 2021. Peli on saatavilla myös sekä PlayStation 4– ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.


Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa