PCPlaystationUutisetXbox

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 – sai ilmaisen laajennuksen

Kesällä julkaistu Sniper Ghost Warrior Contracts 2 -toimintapeli laajentaa pelikokemusta ilmaisella lisäosalla. Butcher’s Banquet -pelilaajennus tuo mukanaan uuden aavikkomaisen pelialueen, jonka maamerkkejä ovat upeat vesiputoukset, kaunis keidasalue ja muinaiset temppelit. Rentouttavasta ympäristöstään huolimatta matka kohteeseen ei ole virkistävä loma, vaan uuden sotilaskohteen tehtäväpaikka.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 -pelin kampanjassa tapahtuneiden käänteiden seurauksena uudet sotilasuhat ovat nostamassa päätään. Yksi vaarallisimmasta on Mahmoud Zarza, lisänimeltään ‘The Butcher’ eli teurastaja. Pelaajan ohjastama hahmo saakin tähän liittyvän toimeksiannon. Tehtävä ei kuitenkaan ole helppo, vaan vaatii suunnitelmallisuutta ja neuvokkuutta sekä oikeanlaista aseiden ja varusteiden käyttöä.

Butcher’s Banquet -lisäosa on julkaistu ilmaiseksi pelin kaikille alustoille ja sen saa pelattavaksi päivittämällä pelin sen uusimpaan versioon.

Lisäosan rajun esittelyvideon voi katsoa alta:

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 -pelissä pelaaja ohjastaa ammattisotilasta tehtävissä, joissa vaaditaan tarkka-ampujan osaamista ja hiippailutaitoja. Suoraviivainen lähestyminen johtaa todennäköisemmin ennenaikaiseen epäonnistumiseen. Pelin tehtävärakennetta on jalostettu edellisosaa monipuolisempaan, parempaan ja nautinnollisempaan pelikokemukseen pyrkien. Näin pelaajat pääsevät osoittamaan taitonsa ja kyvykkyytensä entistä monisyisemmissä tehtävissä ylivoimaiselta vaikuttavaa vihollista vastaan. Samalla tehtävät mahdollistavat monia erilaisia lähestymis- ja etenemistapoja sekä tarjoavat kiehtovia haasteita ratkottavaksi. Pelaaja kokeekin tarkka-ampujan ainutlaatuiset haasteet aivan uudenlaisella tavalla.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 on saatavana sekä PlayStation 4-, Xbox Series X/S– ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneelle. Pelin PlayStation 5 -versio julkaistaan 24. elokuuta 2021. PlayStation 4 -pelin ostaneet saavat pelin PlayStation 5 -päivityksen ilmaiseksi sen ilmestyttyä. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa