PCPlaystationUutisetXbox

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 – Pelattavissa kesäkuussa

Tarkka-ampujaa simuloivan Sniper Ghost Warrior Contracts 2 -toimintapelin uusi esittelyvideo syventää pelikampanjan taustoja. Kuamar on kuvitteellinen valtio Lähi-Idässä, Syyrian ja Libanonin naapurissa. Julman diktaattorin hallitsema maa on kärsinyt mielipuolisesta hallinnosta jo parin vuosikymmenen verran. On tullut aika pysäyttää julmuudet viimeisellä mahdollisella tavalla.

Kuamar on avoimen pelimaailman ympäristö, joka koostuu viidestä erilaisesta alueesta. Sotilashallinnon alaisuudessa oleva maa on täynnä armottomia sotilaita ja toinen toistaan tarkemmin vartioituja armeijan tukikohtia, joihin päähenkilö Raven tutustuu tarinan aikana. Suoraviivainen lähestyminen olisi silkkaa itsemurhaa, joten suunnitelmallinen ja maltillisempi lähestyminen on välttämätöntä. Ennen pitkää kohtaamiset eskaloituvat taisteluksi, joten pelaajan on syytä tutustua ympäristöön ja sen mahdollisuuksiin sekä uhkiin etukäteen. Uudella esittelyvideolla tutustutaan pelin taustatarinaan ja pelin äärimmäisen rajuun toimintaan. Varoitus: pelivideo sisältää raakaa ja yksityiskohtaista väkivaltaa.

Esittelyvideon pelistä voi katsoa alta.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 -pelissä pelaaja ohjastaa ammattisotilasta tehtävissä, joissa vaaditaan tarkka-ampujan osaamista ja hiippailutaitoja. Suoraviivainen lähestyminen johtaa todennäköisemmin ennenaikaiseen epäonnistumiseen. Pelin tehtävärakennetta on jalostettu edellisosaa monipuolisempaan, parempaan ja nautinnollisempaan pelikokemukseen pyrkien. Näin pelaajat pääsevät osoittamaan taitonsa ja kyvykkyytensä entistä monisyisemmissä tehtävissä ylivoimaiselta vaikuttavaa vihollista vastaan. Samalla tehtävät mahdollistavat monia erilaisia lähestymis- ja etenemistapoja sekä tarjoavat kiehtovia haasteita ratkottavaksi. Pelaaja kokeekin tarkka-ampujan ainutlaatuiset haasteet aivan uudenlaisella tavalla.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 julkaistaan sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S– ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneelle 4. kesäkuuta 2021. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa