PCPS5UutisetXbox Series X/S

Skull and Bones -pelistä julkaistu useita esittelyvideoita

Ubisoftin tulevasta merirosvosaagasta on julkaistu uusi esittelyvideoiden sarja. Ensimmäinen osa paneutuu laivojen, lastin, aseiden, taistelutaktiikoiden ja moninpelin esittelyyn.

Uuden esittelyvideon voi katsoa alta:

Skull and Bones on massiivinen avoimen maailman moninpeli, joka nivoutuu legendaaristen merirosvojen upeiden laivojen, elämää suurempien hahmojen ja näiden välisten kahakoiden maailmaan. Pelissä yhdistyvät toisiinsa kiehtovat meriseikkailut, upeat yhteenotot ja selviytymispelien piirteet merellisellä teemalla. Peli tukee alustojen välistä ristiinpelaamista pelikonsoleilla ja tietokoneilla, mikä mahdollistaa hullaannuttavan ja rajoja rikkovan kokemuksen peleissä vain harvoin nähdyllä teemalla. Pelaajan tarina ryysyistä rikkauksiin ei tapahdu rehellisellä yrittäjän työllä, vaan rikosten poluille ajautuneen seilorin silmin. Jotta pelaajahahmo voi saavuttaa merten kauhun ja pelätyn merirosvokapteenin maineen, on matka kivinen ja tuulinen sekä vaatii paljon työtä ja onnistumisia vaikealla ja vainotulla polulla.

Skull and Bones julkaistaan sekä PlayStation 5– ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että PC-tietokoneille 8. marraskuuta 2022. Tietokoneversio tulee myyntiin Epic Games Store– ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Lisäksi peli tulee saataville Stadia-pelipalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Alun perin Skull and Bones piti julkaista jo vuoden 2018 aikana, mutta pelinkehittäjät eivät ilmeisesti oikein päässeet yhteisymmärrykseen millainen pelistä pitäisi lopulta tulla. Kuinka kovasti itse odotat uutta meriseikkailua?

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa