PCPS3PS4UutisetXbox 360Xbox One

Ryhdy asekauppiaaksi GTA Onlinessa.

Verkkoräime GTA Online ei ota hyytyäkseen vielä vuosia julkaisunkaan jälkeen. Peliin on tulossa uusi Gunrunning-laajennus, josta nyt on tarjolla hieman lisätietoja ja kourallinen kuvia.

Tämä 18. laajennuspaketti tuo pelaajille taas uuden tavan tienata pelivaluuttaa. Kyseessä on siis kalliiden aseiden salakuljettaminen San Andreaksessa. Pelaajat saavat vapaat kädet kustomoida aseistettuja kulkuneuvoja, joita voi halutessaan vahvistaa erilaisin panssarein ja asein. Lisäksi pelaajat voivat halutessaan ostaa maanalaisia bunkkereita tukikohdikseen. Näissä voi myös perustaa oman pienen asetehtaan.

Mikäli bunkkerissa lymyileminen ei kiinnosta, tyrkyllä on myös liikkuva asekeskus. Tämä Ylileveä rekka tarjoaa trailerinsa kanssa muokattavan ase- ja kulkuneuvovaraston, myös työtehtäviä voi aloittaa helposti rekasta käsin.

Gunrunning-laajennus saapuu joskus kesäkuun aikana.

[wp_owl id=”4846″]

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa