PCPS5SwitchUutisetXbox Series X/S

Rutto jatkuu lokakuussa, kun jatko-osa A Plague Tale: Requiem julkaistaan


Asobo Studion kehittämä ja Focus Entertainmentin julkaiseman A Plague Tale: Requiem -seikkailupelin esittelyvideosarja on tullut päätökseen. Neliosainen esittelysarja alkoi tutustuttamalla katsojan pelin tarinallisiin piirteisiin ja jatkui tästä toisella osallaan pelimaailman esittelyyn. Kolmas jakso syventyi uuden konsolisukupolven mahdollisuuksiin ja sitä myötä peliteknisiin ratkaisuihin.

Neljännessä ja viimeisessä osassa esitellään pelattavuutta ja ensimmäisestä osasta kasvanutta vapautta pelimaailman osalta. Yhdessä neliosainen esittelysarja antaa kattavan kuvan pelin tunnelmasta ja hahmoista sekä sen kiehtovasta tarinasta.

Koko videosarjan voi katsoa helposti alla olevasta Youtube -soittolistasta:

A Plague Tale: Requiem on jatkoa A Plague Tale: Innocence -pelille, joka julkaistiin vuonna 2019. Se esitteli pelaajille kulkutaudista ja rottalaumoista kärsivän Ranskan maaseutuineen, linnoineen ja raunioineen.  Pelin keskiössä ei kuitenkaan ollut musta rutto tai kuvankauniit maisemat, vaan inkvisition vainoa pakeneva sisarkaksikko. Nyt pieni Hugo-poika ja tätä suojeleva isosisko Amicia ovat matkanneet eteenpäin. Itsenäisen pelitarinan kertova A Plague Tale: Requiem on uuden sukupolven pelikonsoleille sekä pc-tietokoneille tehty toimintaseikkailu, jossa pelaaja pääsee kokemaan sydäntä riipaisevan tarinan täynnä jännitystä, tunnelmaa ja yliluonnollisia voimia.

A Plague Tale: Requiem julkaistaan sekä PlayStation 5-, Xbox Series X/S– ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että PC-tietokoneille 18. lokakuuta 2022. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa