PCPS5UutisetXbox Series X/S

RoboCop: Rogue City -toimintapelin beetatestaus alkaa ensi viikolla

NACONin julkaisema tieteistoimintapeli RoboCop: Rogue City tuo ikonisen kyborgipoliisin pelikoneille tarjoamalla pelaajalle synkän tulevaisuuden täynnä häikäilemättömiä rikollisia

Jännitystä ilmassa, sillä pelin beetatestaus käynnistyy ensi viikolla! Testausaika on mahdollisuus saada esimakua tästä odotetusta tieteistoimintapelistä ennen sen virallista julkaisua syyskuussa 2023.

Testivaihe on avoinna kaikille PC-käyttäjille Steam-pelialustalla 3.-9. heinäkuuta ja beetatestiin voi rekisteröityä pelin kotisivuilla osoitteessa https://robocop-roguecity.com/.

Kurkkaus RoboCop: Rogue City pelin maailmaan 

Peli tarjoaa pelaajille mahdollisuuden astua legendaarisen kyborgipoliisi RoboCopin saappaisiin. Valmistaudu rikollisten, korruption ja väkivallan täyttämään Detroitin kaupungin kujille, missä sääntöjä rikkovat rikolliset pitävät kaupunkia otteessaan. 

Odottavissa äärimmäistä toimintaa 

Pelaajien on varauduttava äärimmäisiin haasteisiin, kun he taistelevat kohti oikeudenmukaisuutta dystopisen Detroitin kaduilla. Luvassa on intensiivistä toimintaa, jännittäviä yhteenottoja ja ikimuistoisia hetkiä, kun RoboCop ottaa yhteen kaupungin kovimpien rikollisten kanssa. 

Onko sinulla mitä vaaditaan laittamaan Detroitin rikolliset kuriin? Selvitä se itse osallistumalla beetatestaukseen ensi viikolla!

Pelin viimeisimmän esittelyvideon voi katsoa osoitteesta: https://youtu.be/W1WB4Dhdycs

Peli julkaistaan syyskuussa 2023 sekä PlayStation 5– ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa