PCPlaystationStadiaUutisetXbox

Koe vauhdin hurmaa syyskuussa Riders Republic -pelin parissa

Ubisoftin Riders Republic -urheilupelissä erilaiset vauhtilajit yhdistyvät kiehtovaksi sosiaaliseksi leikkikentäksi. Se on paikka, jossa pelaajat voivat haastaa toisensa erilaisiin extreme-urheilun lajeihin vauhtia ja vaaroja uhmaten. Upean avarassa ja monimuotoisessa pelimaailmassa pelaajat voivat kisata toistensa kanssa tai haastaa itsensä rikkomaan omat ennätyksensä toinen toistaan kiehtovimmilla radoilla. Lajeina ovat maastopyöräily, laskettelu, lumilautailu ja liitopukulentäminen perinteisesti sekä raketein. Olipa laji mikä tahansa, luvassa on upeita maisemia ja hurjia kisoja avoimessa maastossa.

Riders Republic julkaistaan 2. syyskuuta 2021 sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S– ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille Epic Games– ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Stadia– ja Ubisoft+ pelitilauspalveluihin. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Pelimaailman henkeä salpaavat maisemat koostuvat niin karuista kanjoneista kuin lumisista vuoristakin. Peli viekin pelaajan vaikuttavalle virtuaalimatkalle läpi erilaisten luonnonpuistojen. Vaikuttavat kohteet, kuten Bryce Canyonin, Sequoian, Zionin, Canyonlandsin ja Grand Teton kansallispuistot sekä Yosemiten laakso ja Mammoth Mountain ovat kaikki tarkasti mallinnettuja osaksi yhtenäistä pelimaailmaa.

Luvassa on runsaasti tekemistä niin yksin kuin hurjissa moninpelikoitoksissakin. Tällaisia ovat esimerkiksi erilaiset kisaetapit ja temppuradat sekä peräti 50 pelaajan valtavat massalähdöt. Lisäksi mukana on erilaisia verkkopeliturnauksia ja muita kisoja.

Urapelitilassa pelaaja voi luoda pelihahmolleen mainetta ja nimeä eri lajeissa, luoda piste-ennätyksiä eri tilastoissa ja muodostaa sponsorisopimuksia menestyksen siivittämänä. Lisäksi pelaaja voi luoda omaa tyyliään erilaisin varustein ja asukokonaisuuksin.

Riders Republic on sulava pelikokonaisuus, jossa näyttävä hahmoanimaatio yhdistyy yksityiskohtaiseen ja virtaviivaiseen peligrafiikkaan sekä luonnolliseen äänimaisemaan. Tarkat pelikontrollit ja hyvä pelattavuus muodostavat nautinnollisen ja jännittävän pelikokemuksen. Lisäksi peli tukee monipuolista ristiinpelaamista eri pelialustojen välillä.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa