PCPlaystationUutisetXbox

Resident Evil Showcase -tapahtuma esitteli tulevaa kauhupeliä

Eilisiltaisessa Resident Evil Showcase -verkkotapahtumassa esiteltiin tulevaa Resident Evil Village -kauhupeliä usean eri videon voimin. Videot esittelevät pelin eri osa-alueita, ominaisuuksia ja taustoitusta eri tavoin, luoden pelaajille kiehtovan kokonaiskuvan kammottavasta ja jännittävästä kauhupelikokemuksesta.

Tulevan pelin myötä The Mercenaries -pelimuoto tekee paluun pelisarjaan ja ilahduttaa pelaajia kammottavan kiehtovalla toiminnallaan. Luvassa on yksinpeliä toimintapitoisempi pelimuoto, joka saa adrenaliinin purkautumaan ja pulssin kohoamaan. Pelimuodon esittelyvideon voi katsoa alta.

Yksinpelikampanja tuotiin esille pelidemoa esittelevällä videolla, joka nostaa selviytymiskauhun uudelle tasolle. Samalla julkistettiin pelin ilmainen demoversio, jolla pelaaja voi tutustua pelin maailmaan rajoitetun ajan. Pelin demoversio tarjoaa ilmaista pelattavaa täyden tunnin edestä. Se on kuitenkin pelattavissa vain rajoitetusti 2. toukokuuta klo 3.00 ja 3. toukokuuta klo 3.00 välisen ajan. Demo on ladattavissa sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Steam-palvelun kautta. Lisäksi demoversio on pelattavissa Stadia-pelipalvelussa.

Demoversion esittelyvideo:

Pelijulkaisija CAPCOMin tunnin mittaisen Showcase-videon pelimainoksineen voi katsoa alta.

Resident Evil Village on pelisarjan kahdeksas itsenäinen osa ja se hyödyntää edellisosasta tuttua RE Engine -pelimoottoria. Tämä tekee pelistä lähes inhottavan tuntuisen, sillä niin pelihahmot, tapahtumapaikat kuin mieltä ravisuttavat kauheat hirviötkin tuntuvat tulevan iholle melkein liiankin aidosti. Samalla Resident Evil Village hyödyntää uuden pelikonsolien sukupolven suorituskykyä ja graafista loistoa, mikä osaltaan korostaa hyytävän jännittävää tunnelmaa. Peli sijoittuu muutaman vuoden edellisen Resident Evil 7 Biohazard -pelin jälkeiseen aikaan, jossa entuudestaan tutut Ethan ja Mia elävät uutta elämänvaihetta uudessa paikassa kaukana aiemmista painajaismaisista kokemuksistaan. Kuvioihin palaa myös Resident Evil -sarjan veteraanisankari Chris Redfield.

Resident Evil Village julkaistaan sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S– ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille 7. toukokuuta 2021. Peli on ilmaiseksi päivitettävissä PlayStation 4 -versiosta PlayStation 5 -versioksi ja tukee Smart Delivery -tekniikkaa Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleilla. Näin käytössä on aina pelin uusin ja paras versio käytössä olevan Xbox-pelikonsolin mukaisesti.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa