Rainbow Six Siegen seuraava suurturnaus järjestetään Dreamhack-pelitapahtumassa

Maailman suosituimpiin kilpapeleihin lukeutuva Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tuo odotetun Six Major -kilpaturnauksen legendaariseen Dreamhack Winter -pelitapahtumaan. Se tuo kovatasoiset Rainbow Six Siege -pelaajat yhteen ja luvassa on kiehtovia otteluita maailman huippujoukkueilta. Peliturnaus on äärimmäisen suosittu ja seurattu kilpapelitapahtuma, jota seuraavat miljoonat pelifanit ympäri maailmaa.

Ikonisessa Elmia-kongressikeskuksessa järjestettävässä Six Jönköping Major -tapahtumassa fanit voivat nähdä sekä pudotuspelit että koko turnauksen kruunaavan loppuhuipennuksen suoraan paikan päällä.

Six Major -pelitapahtumat ovat Rainbow Six Siege -pelin suurimpia kansainvälisiä turnauksia, joita järjestetään kolmesti vuodessa. Keväällä amerikkalaisturnauksen voitti DarkZero Esports -tiimi ja kesällä Berliinissä voiton keräsi talteen Rogue-joukkue. Marraskuisessa Six Jönköping Major -tapahtumassa voitosta kisaavat 16 parasta joukkuetta ympäri maailmaa. Näistä Major-tapahtumista parhaat tiimit etenevät kohti pelin Six Invitational 2023 -maailmanmestaruuskisoja.

Six Jönköping Major -tapahtumassa on ensin vuorossa yleisöltä suljettu ryhmävaihe, joka käydään läpi 21.-23. marraskuuta. Tätä seuraa pudotuspelivaihe 25.-26. marraskuuta, jonka jälkeen vuorossa on loppuhuipennus eli mestaruuspeli 27. marraskuuta. Pudotuspelit ja mestaruusottelu järjestetään yleisötapahtumana Dremahack Winter -tapahtumassa.

Six Jönköping Major -tapahtuman esittelyvideo on katsottavissa alta:

Moninpelivetoisella Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapelillä on maailmanlaajuisesti yli 60 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa. Samalla pelin suosio elektronisen urheilun saralla on kasvanut kovaa vauhtia. Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Yksinpelin lisäksi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X– ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Rasteri

Rasteri, 33 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa