PCPlaystationUutisetXbox

Rainbow Six: Siegeen uusi hahmo ja karttapäivityksiä

Crystal Guard -pelikauden hahmolisäys on hyökkäysoperaattori Osa. Tämä kroatialaispioneeri on varustettu luodinkestävällä ja läpinäkyvällä Talon-8-taistelukilvellä, joka voidaan asettaa maahan, ovenkarmeihin tai ikkunoihin suojaksi. Kilpeä voidaan myös kantaa hahmon mukana, mutta aseetta ja juoksematta. Keskiraskaasti panssaroitu ja keskinopeasti liikkuva Osa käyttää pääaseenaan joko 556 Xl -rynnäkkökivääriä tai PDW9-konepistoolia. Käsiaseena Osalla on PMM-pistooli.

Crystal Guard -päivitys tuo myös merkittäviä uudistuksia pelikarttoihin. Bank-, Coastline– ja Clubhouse-kentät on rakennettu täysin alusta pelitasapainoa korjaten sekä kenttien toimivuutta hioen. Päivityksen myötä rakennusten hajoamisominaisuuksia sekä ääniä ja valaistusta on korjattu aiempaa paremmaksi. Samalla karttojen peliteknisiä ominaisuuksia on päivitetty ajan tasalle, mikä tekee näiden karttojen pelaamisesta entistä tasavertaisempaa ja siten myös hauskempaa.

Pelipäivitys tasapainottaa myös hahmojen ominaisuuksia sekä parantaa hahmojen räätälöintimahdollisuuksia. Lisäksi Resident Evil -pelisarjasta tutun Leon S. Kennedy -pelihahmon ulkoasu tulee mukaan valittavaksi osana pelin Elite-skinivaihtoehtoja.

Rainbow Six: Siege -pelistä julkaistaan myös uusi keräilyversio tulevan syksyn aikana. Ubisoft Store -kauppapaikasta saatavilla oleva keräilylaatikko sisältää Sledge-hahmon vasarajäljitelmän ja Sparkle Tachanka -chibikoristeen sekä valikoiman digitaalisia päivityksiä Rainbow Six: Siege -pelissä käytettäväksi.

Crystal Guard -laajennuksen testipalvelin käynnistyy tänään ja Osa-operaattori tulee valikoimaan 18. elokuuta.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X– ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa