PCPS4UutisetXbox One

Rainbow Six: Siege on kuin Villi Länsi

Ubisoftin suosittu Rainbow Six Siege on nyt saanut uuden ja ilmaisen pelitilan nimeltään Showdown, joka sijoittuu villin länteen. Pelitila on pelattavissa vain rajoitetun ajan, 2.-16. heinäkuuhun asti. ja se on huomattavasti suoraviivaisempaa ammuskelua kuin mistä peli on yleisesti tunnettu. 

Uudessa pelitilassa ovat tuttuun tapaan vastakkain hyökkäävä ja puolustava joukkue, mutta tällä kertaa kumpaankin tiimiin mahtuu vain 3 pelaajaa. Showdown-mittelöissä ei ole erien alussa lainkaan valmisteluaikaa, eikä pelaajilla ole käytössään kuin kaksi asevaihtoehtoa. Kuudestilaukeava ja haulikko. Pelaajan ruudulla ei myöskään näytetä tähtäintä, jäljellä olevien ammusten määrää tai hahmon terveydentilaa.

Klikkaa kuva suuremmaksi.

Showdown-tapahtuma tuo tarjolle myös uusia varusteita ja vaatteita, jotka tietenkin ovat villin lännen teeman mukaisia. 

Rainbow Six Siege on ostettavissa PlayStation 4– ja Xbox One -pelikonsoleille ja PC:lle. Itse Showdown-pelitila on ilmainen ja sen trailerin voi katsoa alta.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa