PCPlaystationUutisetXbox

Apokalyptinen maailma saapui Rainbow Six: Siege -toimintapeliin

Kymmenien miljoonien pelaajien pelaama Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -verkkopeli tunnetaan ennen kaikkea sen taktisesta luonteesta ja jännittävistä tiimitaisteluista. Siinä missä pelin taistelut kenttineen sijoittuvat nykyaikaiseen maailmaan todellisentuntuisiin paikkoihin, pelin Apocalypse-tapahtuma esittelee vaihtoehtoisen asetelman. Lähitulevaisuuden maailmassa klaanit käyvät sotaa toisiaan vastaan ja tunnelma on apokalyptisen synkkä.

Tiistaina alkanut Apocalypse-tapahtuma kestää 18. toukokuuta saakka. Se vie pelaajat tuhon jälkeiseen maailmaan Outbreak-pelikartan uusitussa versiossa. Terroristien ja erikoisjoukkojen sijasta yhteen ottavat kaksi toinen toistaan vastaan taistelevaa klaania, Keeperit ja Warband. Molemmat taistelevat oman asiansa puolesta ja pyrkivät saamaan maan uuteen kukoistukseen valtavan tuhon jälkeisessä maailmassa.

Uudessa Canister-pelimuodossa pelaajat toimivat joko Keeper-puolustajina tai Warband-joukkueen hyökkääjinä. Puolustajat voivat liikkua ympäri kenttää kasvikanisteria puolustaen, kun taas hyökkääjät yrittävät saada kanisterin haltuunsa. Hyökkääjät voivat helpottaa työtään hyödyntäen alueen skannereita. Hyökkääjät voittavat taistelun, mikäli he saavat kanisterin haltuunsa ja onnistuvat sammuttamaan sen. Puolustajat saavuttavat voiton, mikäli onnistuvat puolustamaan kanisteria aikarajan loppumiseen saakka. Voitto voidaan saavuttaa myös kilpaileva tiimi eliminoimalla.

Apocalypse-tapahtuma sisältää 35 uutta keräilytarviketta, joita ovat erilaiset univormut, aseskinit ja päähineet. Jokaisen eri operaattorihahmon rajoitetun ajan saatavilla olevat kustomointiesineet ovat ostettavissa pelin R6-krediiteillä tai Renown-pisteillä pelin sisäisestä kauppapaikasta.

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X– ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa