PCPlaystationUutisetXbox

R6 Siege: Neon Dawn – Esittelyssä pelin uusin operaattori

Ubisoft on julkaissut uuden trailerin Rainbow Six Siegen tulevasta Neon Dawn -laajennuksesta. Peliin lisätään uusi puolustaja hahmo, nimeltään Aruni.

Uusin operaattori lisäys Aruni on kotoisin Thaimaasta ja hänen nopeus, sekä armorit ovat keskitasoa. Mutta hänen erikoisominaisuutena on laserportti, jonka voi asettaa oviaukolle, kattoluukulle, ikkunaan tai vaikka seinässä olevaan kolon päälle, sekä vahvistettuun seinään. Portti menee pois päältä kun Aruni itse tai joku muu puolustaja kulkee sen läpi. Vihollisille laite tuottaa kuitenkin tuskaa noin 40 osumapisteen verran ja se myös hidastaa siitä läpi kulkevaa vastustajaa. Mikäli portti asetetaan ovi aukkoon, voi sen alta ampua tai ohjata dronea. Arumin aseina toimivat vikkelä P10 Roni -konepistooli tai iso ja ilkeä MK 14 EBR -tarkkuuskivääri. Tukena on tietenkin myös PRB92 pistooli kaikkiin läheltäpiti tilanteisiin.

Lisäksi hahmon ”vasen koukku” on käsiproteesin ansiosta hieman voimakkaampi kuin muilla pelin hahmoilla, varsinkin testi serverin puolella.

Alla olevalla videolla, asia selitetään hieman kattavammin ja selkeämmin:

Uuden hahmon lisäksi laajennos tuo peliin muun muassa uudistetun Skyscraper kartan ja muutoksia myös muutamalle muulle operaattorille.

Mitähän muuta jännää ne vielä ubisoftilla keksii?
No, sehän selviää vain ajan kanssa!

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa