PCPS4Uutiset

Quantic Dream ryhtyy itsenäiseksi

Quantic Dream leimaantui aiemmin Playstation-studioksi yksinoikeus peleillään Heavy Rain, Beyond: Two Souls ja Detroit: Become Human. Tilanne kuitenkin muuttui, kun NetEase osti vähemmistöosuuden firmasta, ja edellä mainitut pelit päätyivät PC:lle ladattavaksi Epic Games -pelikauppaan viime vuonna.

Quantic Dreamin perustajat David Cage ja Guillaume de Fondaumière ovat julkaisseet blogi kirjoituksen, jonka mukaan studio täyttää tänä vuonna 23 vuotta. Lisäksi saatiin tietää, että menestyksensä myötä studio pystyy nyt ryhtymään itsenäiseksi.

Studio aikoo jatkossa julkaista omat pelinsä, ja pystyy siis tekemään sellaisia pelejä kuin itse haluavat. He myös ilmoittivat auttavansa tulevaisuudessa muita studioita muun muassa investoinneilla ja kehityksessä. Oletettavasti tulevaisuuden pelit saadaan monille eri alustoille. Jos ei nykyisille, niin ainakin seuraavan sukupolven laitteille.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa