eSportsUutiset

Overwatchiin farmiliiga

22. toukokuuta Blizzard julkisti Overwatch Contenders-sarjan, amatööripelaajille tarkoitetun virallisen kilpasarjan. Contenders järjestetään Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa, kummassakin omana sarjanaan. Tämän vuoden kesä- ja heinäkuun aikana pelataan Overwatch Contendersin ”kausi nolla”, joka pelataan ”online-only”, eli ainoastaan verkossa. Kummallakin alueella kauden palkintopotti on $50,000 ja 8 parasta joukkuetta Euroopasta ja 6 Pohjois-Amerikasta saavat lunastettua paikkansa Contendersin seuraavalle, viralliselle kaudelle.

Pohjois-Amerikasta joukkueet Rogue ja EnVyUs ovat jo varmistaneet paikkansa Contendersin seuraavalle kaudelle, mutta myös kesän ”nolla kauden” karsinnoissa nähdään joukkueita nimekkäistä organisaatioista. Pohjois-Amerikan karsinnoissa pelaavat Cloud9, Immortals, Selfless, Team Liquid ja LG Evil. Euroopan karsinnoissa taas pelaavat eUnited, Movistar Riders, Ninjas in Pyjamas ja Misfits.

”Yksinkertainen” flowchart Overwatch Contendersin ”Season Zeron” kulusta

”Kausi nollan” jälkeen tulevaisuudessa sarja jatkuu kuuden viikon mittaisella ensimmäisellä kaudella, jossa joukkueet pääsevät taistelemaan vastakkain $100,000 palkintopotista ja mahdollisuudesta tulla huomatuksi.

Jack2

Tamperelainen pelailija, FPS-pelien suurkuluttaja ja vapaa-ajallani minut saattaa löytää turvaamassa foorumien rauhaa.

2 thoughts on “Overwatchiin farmiliiga

  • En ole juurikaan peliin perehtynyt, mutta kuitenkin kiinostaisi tietää minkä kokoisilla tiimeillä näitä matseja pelaillaan. Onko sama meininkin kuin cs:go:ssa tai Rainbow Six:ssä, eli pelaillaan vain viiden hengen porukalla?

    Reply
    • Itsellekin tämä Overwatchin proscene aikalailla hämärän peitossa, mutta pikaisella Googlettelulla tulin lopputulokseen, että 6 pelaajan joukkueilla pelataan kuten normaalistikin.

      Reply

Vastaa