PCPlaystationUutisetXbox

Odotetun Battlefield 2042 -räiskinnän virallinen konsoli on Xbox

Dicen ja Electronic Artsin lehdistötiedotteen mukaan Xbox Series -laitteet ovat niin kutsuttuja Battlefield 2042:n virallisia konsoleita. Tämähän ei toki vielä kerro, mitä tämä käytännössä tarkoittaa. Mutta Battlefield-kokemuksen rummutetaan olevan parasta Microsoftin alustoilla. Yhteistyöhön pelin kanssa ovat ryhtyneet ainakin myös Nvidia, Logitech, Polaris ja WD_BLACK.

Ilmoitettu asia saattaa olla pelkkää mainospuhetta tai sitten kehittäjät luovat pelin konsoliversiota varta vasten Xbox Series X:n sisältämiä osia ajatellen. Xbox-pelaajat saattavat saada myös joitain yksinoikeudella saapuvaa sisältöä, mutta tämä on toistaiseksi vain spekulaatiota.

Lähitulevaisuuden sodankäyntiin loikkaava Battlefield 2042 julkaistaan lokakuun 22. päivä Xboxien ohella PC:lle, PlayStation 4:lle ja PlayStation 5:lle.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa