PCPlaystationUutisetXbox

NACON Connect -tapahtumassa esiteltiin 15 peliä

Viime viikolla NACON Connect -tapahtumassa julkistettiin paljon uutta materiaalia tänä vuonna julkaistavista peleistä. Tapahtuman aikana esiteltiin kaikkiaan 15 peliä, joista osa on täysin uusia julkistuksia ja osa aiemmin julkistettuja. Samalla NACON julkaisi myös neljä peliä heti saatavaksi.

Koko esittelytilaisuus yllä mainittujen pelien esittelyvideoilla on katsottavissa yhtenä tallenteena, klikkaa vain yllä olevaa artikkeli kuvaa tai voit katsoa yksittäiset pelitrailerit alta.

Clash: Artifacts of Chaos (heti saatavana)

Clash: Artifacts of Chaos on värikäs ja vauhdikas toimintaseikkailu oudossa ja unenomaisessa maailmassa, jossa vaaralliset hirviöt ja muut uhat varjostavat elämää. Kun kuvioihin ilmestyy outoja voimia omaava poika, ajautuu päähenkilö Pseudo jännittävään ja erikoiseen seikkailuun vailla vertaa. Peli sijoittuu samaan universumiin kuin Zeno Clash ja Zeno Clash II, mutta peli on täysin itsenäinen. Clash: Artifacts of Chaos on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Transport Fever 2: Console Edition (heti saatavana)

Transport Fever 2 julkaistiin pc-tietokoneille joulukuussa 2019. Sen jälkeen peli on kasvattanut mainettaan yhtenä parhaista rakennussimulaatiopeleistä. Sillä on yli 15 000 arvostelua Steam-pelipalvelussa ja niistä 88 prosenttia on positiivista. Tähän mennessä yli miljoona pelaajaa pelannut pelin eri versioita. Konsoliversio tarjoaa parannetun grafiikan, täysin uudelleen suunnitellut ajoneuvot sekä käyttöliittymän ja säädöt, jotka on optimoitu uusille alustoille parhaan mahdollisen pelikokemuksen varmistamiseksi. Transport Fever 2: Console Edition on saatavana PlayStation 5-, Xbox Series X/S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Session: Skate Sim (heti saatavana)

Viime syksynä julkaistu Session: Skate Sim -rullalautasimulaatio sai nopeasti ylistävää palautetta ja kehuvia arvosteluita pelin realistisesta otteesta. Peli löysikin pian yleisönsä erityisesti skeittauspelien fanien keskuudesta. Nyt peli julkaistiin myös Nintendo Switch -pelikonsoleille, jotta myös Nintendo-pelaajat saavat nauttia haastavasta, mutta palkitsevasta skeittisimulaatiosta. Nintendo-version myötä pelin hallittavuutta on parannettu ja oppimiskynnystä madallettu. Pelikonsolin ohjaimia on hyödynnetty entistä paremmin hahmon ja skeittilaudan hallinnassa. Session: Skate Sim on saatavana sekä Nintendo Switch-, PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Train Life: A Railway Simulator (heti saatavana)

Viime syksynä pelikonsoleille ja tietokoneille julkaistu Train Life: A Railway Simulator ilahduttaa pelaajia juna- ja rautatiemaailman ympärille keskittyvällä pelikokemuksellaan. Nyt pelaajille tarjotaan mahdollisuus sekä junan ohjaamiseen että oman junayhtiön hallintaan myös Nintendo Switch -pelikonsoleilla. Peli simuloi monipuolisin tavoin monien juna-alan ammattien roolissa toimimista ja antaa pelaajalle monipuoliset työkalut junien ja oman yrityksen hallintaan. Train Life on saatavana sekä Nintendo Switch-, PlayStation 5-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin Xbox One -versio on yhteensopiva myös Xbox Series X/S -pelikonsolien kanssa. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Tour de France 2023 ja Pro Cycling Manager 2023

Kilpapyöräilyn kiehtovaa maailmaa esittelevät polkupyöräsimulaatiot Tour de France 2023 ja Pro Cycling Manager 2023 esiteltiin urheilupelien yhteisvideolla. Pelit julkaistaan 8. kesäkuuta 2023 sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Rugby 24

Rugby 24 esiteltiin urheilupelien yhteisvideolla. Taktisessa ja vauhdikkaassa palloilusimulaatiossa nähdään rajuja taklauksia, nopeita juoksuja ja monimutkaisia pelikuvioita. Peli sisältää Rugby World Cup 2023 -turnauksen ja yli 130 lisensoitua joukkuetta. Rugby 24 julkaistaan 7. syyskuuta 2023 sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Tiebreak

Tiebreak: Official Game of the ATP Tour and Hologic WTA Tour esiteltiin urheilupelien yhteisvideolla. Peli tarjoaa uudistetun tennispelikokemuksen, joka vangitsee maailmanlaajuisten kiertueiden energian ja toiminnan. Peli perustuu NACONin aiempien AO2- ja Tennis World Tour -pelien menestykseen. Peli julkaistaan vuonna 2023 sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

The Lord of the Rings: Gollum

Legendaariseen Taru sormusten herrasta -kirjaan perustuva The Lord of the Rings: Gollum -toimintaseikkailu sai uuden esittelyvideon. Peli vie pelaajan Keski-maan tarinoihin suositun Klonkku-hahmon roolissa. Tässä alkuperäistarinassa keskitytään Klonkun elämän eri vaiheisiin ja nähdään samassa kirjasta tuttuja paikkoja ja hahmoja ennenäkemättömällä tavalla. Pelissä yhdistyvät toisiinsa upeat tapahtumapaikat, salakavala hiippailu ja näyttävä toiminta. The Lord of the Rings: Gollum julkaistaan vuonna 2023 sekä PlayStation 5-, Xbox Series X/S- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että PC-tietokoneille.

RoboCop: Rogue City

RoboCop: Rogue Citystä julkaistiin uusi esittelyvideo. RoboCop Rogue City tuo 1980-luvun kulttielokuvasta tutun tulevaisuuden kyborgipoliisin taistelemaan rikollisuutta vastaan synkässä tulevaisuudessa. Röyhkeät ja julmat jengit sekä monenlaiset rosvot ja korruptoituneet johtajat uhmaavat tavallisen kansalaisen turvallisuutta RoboCopin taistellessa oikeuden puolesta. Rajua toimintaa ja retrofuturistista menoa on luvassa syyskuussa 2023, kun peli julkaistaan sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Ad Infinitum

Ad Infinitumista julkaistiin uusi esittelyvideo. Kauhua, jännitystä ja sodan aiheuttamia traumoja käsitellään pahaenteisen Ad Infinitum -pelin synkässä maailmassa. Painajaismaiset olennot, lohduttomat ympäristöt ja kuolettavat ansat luovat pelimaailman kiehtovan tarinan ympärille. Ad Infinitum julkaistaan syyskuussa 2023 sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Gangs of Sherwood

Gangs of Sherwoodista julkaistiin uusi esittelyvideo. Kirjoista ja elokuvista tuttu lainsuojaton hyväntekijä Robin Hood ystävineen seikkailee taas! Toimintavetoinen seikkailupeli tuo tutut hahmot uuteen seikkailuun, josta ei puutu toimintaa, seikkailua eikä jännittäviä hetkiä. Gangs of Sherwood julkaistaan syksyllä 2023 sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 16.

TT Isle of Man: Ride on the Edge 3

TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 -ajopelistä julkaistiin uusi esittelyvideo. Mansaaren TT-ajot tunnetaan paitsi maailman vaarallisimpana, myös maailman vanhimpana moottoripyöräkilpailuna. Sen tapahtumia ja kisaetappeja mallintava TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 on turvallinen, mutta hauska ja vauhdikas tapa nauttia moottoripyöräilyn hurmasta. Kaikkiaan peli sisältää jopa 200 ratakilometriä, 32 erilaista ajorataa ja lähes 40 erilaista moottoripyörämallia kahdesta eri luokasta. Peli julkaistaan toukokuussa 2023 sekä PlayStation 5-, Xbox Series X/S-, PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

War Hospital

War Hospitalin uusi esittelyvideo kertoo tarinan loukkaantuneesta sotilasta. War Hospital on tarinavetoinen hallinta- ja selviytymispeli, jossa pelaajan on tehtävä vaikeita moraalisia valintoja. Sotasairaalassa pelaaja vastaa kenttäsairaalasta suuren sodan aikana ja joutuu hoitamaan saapuvia loukkaantuneita samalla hallinnoidessaan sairaalan henkilökuntaa ja resursseja. War Hospital julkaistaan 31. elokuuta 2023 sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Ravenswatch

Ravenswatch esitteli pelikonseptinsa uudella esittelyvideolla, jossa esiteltiin pelimaailman perusasiat, yhteistyöpeliä ja taistelua. Curse of the Dead Godsin menestyksen pohjalta tehdyssä pelissä jopa neljä pelaajaa voi pelata kuuluisien tarinoiden ja legendojen sankareina. Ravenswatch julkaistaan vuonna 2024 sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa