PCPS4UutisetXbox One

Mass Effect: Andromedaa korjaillaan torstaina

Mass Effect: Andromedan kehittäjät BioWarelta ovat vahvistaneet, että pelin seuraava suurehko korjauspäivitys saapuu tämän viikon torstaina. Lisäksi he ilmoittivat viilaavansa peliä vielä ainakin seuraavat pari kuukautta.

Torstain päivityksessä kasvatetaan muun muassa pelin inventaariokokoa, helpotetaan galaksikartan käyttöä, korjataan ihmis- ja asarihahmojen silmien ulkoasua sekä hiotaan moninpelin yhteysongelmia. Ehkä suurin yksittäinen korjaus tässä päivityksessä on mahdollisuus ohittaa ”autopilotti” -animaatio pelaajan matkustettaessa planeetalta toiselle. Se on ihan hieno ominaisuus pari ensimmäistä kertaa, mutta lopulta jokainen kuitenkin haluaa vain päästä määränpäähänsä mahdollisimman nopeasti. Koko lista korjauksista löytyy BioWaren blogista.

Seuraavan kahden kuukauden aikana on odotettavissa parannuksia hahmojen ulkoasuun ja välinäytösten animaatioihin sekä pelin suoritusongelmiin.

BioWaren blogi postauksessa kiitetään kaikkia palautetta antaneita yhteisön jäseniä ja luvataan pelaajille entistäkin parempaa elämystä pelin parissa.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

2 thoughts on “Mass Effect: Andromedaa korjaillaan torstaina

  • Voiko sanoa että… jo oli aikakin! On se kumma kun perusasioita pitää keksiä uudelleen, kuin sitä iänikuista pyörää. Viittaan juuri siihen animaation skippaukseen… Animaatiot eivät ole haitanneet pätkääkään.

    Reply
    • Jep, enemmän ihmetellyt grafiikoita muutenkin kuin niitä animaatioita. Toisaalta eipä näissä EA:n peleissä koskaan mitään päätä huimaavaa duunia ole niiden suhteen tehty. Eikä ne tässä genressä niin tähdelliset olekkaan. Tein vaan sellaisen virheen ennen pelaamista, että vilasin Horizon Zero Dawn pelin striimejä. Harmi, että sen pelin pitää juuri olla Pleikkari yksinoikeudella.

      Reply

Vastaa