Uutiset

Logitechilta Blue Icepop -mikrofonipäivitys Logitech G- ja ASTRO-pelikuulokkeisiin

Blue Icepop on helppo ja huippulaadukas mikrofonipäivitys Logitech G PRO- ja ASTRO A40 TR -pelikuulokkeisiin. Blue Icepop on korkealaatuinen varsimikrofoni, jossa on räätälöity Bluen äänimaailma kompaktissa koossa. Icepop-varsimikrofonissa on studiotason 10 millimetrin kondensaattorimikrofoni, joka tallentaa rikkaat, kristallinkirkkaat äänet ja tarjoaa näin ainutlaatuisen äänenlaadun pelien kommunikointiin, videotallennukseen ja suoratoistoon.

Uusi Blue Icepop -varsimikrofoni on helppo vaihtaa kuulokkeiden alkuperäisen varsimikrofonin tilalle. Varsimikrofonissa on 3,5 millimetrin liitin, jonka voi irrottaa kuulokkeista kevyesti vetämällä ja Icepop-varsimikrofoni työnnetään samaan liitäntään vanhan tilalle.

Logitech G PRO -kuulokkeiden käyttäjät voivat myös muokata ääntään GHUB-ohjelmiston Blue VO!CE -sovelluksella. Se sisältää monipuolisen valikoiman äänityökaluja ja tehosteita, joilla voi saavuttaa ammattimaisen äänenlaadun. Reaaliaikaiset ​​äänisuodattimet vähentävät myös kohinaa ja tekevät äänestä rikkaamman ja puhtaamman.

Kätevä Blue Icepop -varsimikrofoni on yhteensopiva Logitech G: PRO, PRO X, and PRO X Wireless, sekä ASTRO A40 TR kuulokkeiden kanssa.

Hinta ja saatavuus

Blue Icepop tulee saataville välittömästi 49 euron suositushintaan. Hinnat sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Logitech G

Logitech Internationalin omistama Logitech G -tuotemerkki on tietokone- ja konsolipelitarvikkeiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Logitech G tarjoaa kaiken tasoisille pelaajille alan johtavia näppäimistöjä, hiiriä, kuulokkeita, hiirimattoja ja simulaatio-ohjaimia, kuten ratteja ja lento-ohjaimia.

Ne ovat syntyneet intohimosta pelaamiseen sekä innovatiivisen muotoilun ja kehittyneiden teknologioiden ansiosta. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).  Lisätietoa Logitech G:stä osoitteessa www.logitech.com.

Pelikaista.fi

Pelaamisen ohella luomme peliaiheisia uutisia, arvosteluita ja blogeja yhteisömme jäsenten sekä itsemme iloksi. Jos haluat auttaa Pelikaistaa kasvamaan, liity mukaan vaikkapa kirjoittajien remmiin! Lue lisää..

Vastaa