PCPlaystationUutisetXbox

Legendaarinen Splinter Cell -agenttipeli tekee paluun

Erikoisagentti Sam Fisher tunnetaan hiljaisena ja salakavalasti etenevänä tekijämiehenä, joka hoitaa hommat, joihin muut eivät pysty. Lukuisista Splinter Cell -peleistä tuttu Fisher tekee odotetun paluun, kun alkuperäinen peli saa nykypäivän pelikoneille tehdyn uusversion.

Alkuperäisestä Splinter Cell -pelistä on aikaa miltei kaksi vuosikymmentä ja se ilmestyi pelikonsoleille, jotka ovat sittemmin syrjäytetty useaan kertaan uudempien pelilaitteiden toimesta. Aikanaan ylistetty vallankumouksellinen agenttipeli esitteli upeat pelimekaniikat, persoonallisen agenttihahmon ja kiehtovat tehtävät, joissa maltti oli valttia ja vaivihkainen erikoisvälineiden käyttö oli tärkeämpää kuin suora toiminta.

Ubisoft Toronto -pelistudio työskentelee uuden Splinter Cell -pelin parissa ja hyödyntää Ubisoftin omaa Snowdrop-pelimoottoria. Samainen pelimoottori on käytössä muun muassa tulevassa Avatar: Frontiers of Pandora -pelissä sekä vielä nimeämättömässä Star Wars -peliprojektissa.

Pelintekijöiden haastattelun voi lukea tästä ja esittelyvideon voit katsoa alta:

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa