eSportsUutiset

LAN & eSports tapahtuma Mikkelissä!

MPY 24h LAN & eSports on MPY:n ja Mikkeli eSports ry:n toteuttama 24H -verkkopelitapahtuma, johonka osallistujat kokoontuvat viikonlopuksi pelaamaan yhdessä erilaisia verkkopelejä – MPY:n tilavat tilat tarjoaa siihen huikean ympäristön! Viikonlopun aikana tilat muuntautuu myös Mikkelin suurimmaksi eSports-kisakatsomoksi!

Sinun ei välttämättä tarvitse olla minkään tason tietokone-ekspertti osallistuaksesi tapahtumaan, sillä pelitasoasi tai pelitaustaasi ei kysytä.

Pelitapahtumassa voit löytää helposti uusia pelikavereita tai tavata vanhoja tuttuja sekä oppia lisää verkkopelaamisesta. Tapahtumassa järjestetään myös pienimuotoisia kilpailuja sekä muuta oheistoimintaa, joiden lomassa voit rentoutua ja rupatella kavereiden kanssa – sopii loistavasti myös tytöille!

MPY 24h LAN & eSports -tapahtuma järjestetään nyt ensimmäistä kertaa ja konepaikkoja on tarjolla rajoitetusti! LAN-tapahtuma on rajoitettu nopeimmille 25:lle henkilölle. Pöydät ovat tilavia, tuoleissa on mukava istua pidempiäkin sessioita ja peliryhmille voimme järjestää räätälöityjä pöytäratkaisuja.

Huom! Tapahtumaa varten on luotu Discordiin Mikkeli eSports ry:n kanavalle oma alikanava tapahtumaan liittyville tiedusteluille – yhdityksemme hallituksen jäsenet ovat siellä vastaamassa kysymyksiinne ja ottamassa ideoita vastaan.

Tapahtumamme on ikärajaton, mutta suosittelemme alle 13-vuotiasta tulemaan kaverin kanssa ja saapuvan paikalle vanhempien seurassa tai suostumuksella.

Tule kokemaan ja näkemään verkkopelaamisen ihanuutta –  ja ota kaverikin mukaan.  Ja nyt saa suositella ja vähän pitääkin!

Rekisteröityminen tapahtumaan on auki 14.7.2019 saakka.
Pääset rekisteröitymään tapahtumaan tästä

Lähde: mikkeliesports.com

Pelikaista.fi

Pelaamisen ohella luomme peliaiheisia uutisia, arvosteluita ja blogeja yhteisömme jäsenten sekä itsemme iloksi. Jos haluat auttaa Pelikaistaa kasvamaan, liity mukaan vaikkapa kirjoittajien remmiin! Lue lisää..

Vastaa