PCPS4UutisetXbox One

It Takes Two -yhteistyöpeli julkaistaan pian!

EA ja Hazelight ovat julkaissemassa draamaa ja komediaa sisältävän It Takes Two -seikkailupelin konsoleille ja PC:lle maaliskuun aikana. Pelin uuden trailerin voit katsoa alta.

Tarjolla on pulmanratkontaa, tasohyppelyä ja tiivistä yhteistyöpelaamista. Pelaajat viedään todella hullunkuriselle matkalle ja kehittäjät lupaavat myös poikkeukselliseen pelikokemukseen.

Pelin pääosassa ovat eron partaalla oleva pariskunta Cody ja May. Hahmot muuttuvat taian avulla nukeiksi ja fantasiamaailmaan pakotettuina he joutuvat pelastamaan sekä suhteensa, että tyttärensä Rosen.

Peli on erityisesti tarkoitettu pelattavaksi yhdessä kaverin kanssa ja pelikaverin voi kutsua ilmaiseksi mukaan Friend’s Pass -ominaisuudella.

It Takes Two -peli julkaistaan Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle Originin ja Steam -palvelun kautta maaliskuun 26. päivä 2021.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa