PCPlaystationUutisetXbox Series X/S

Hirviötäyteinen Evil West -toimintapeli on nyt julkaistu

Kolmannen persoonan kuvakulmasta koettava Evil West -toimintapeli sijoittuu vaihtoehtoiseen ja hirviöiden täyttämään Yhdysvaltojen villiin länteen. Perinteisten pyssysankareiden uhkina eivät ole pankkirosvot ja muut roistot, vaan katalat hirviöt, verenhimoiset otukset ja muut luonnottomat kammotukset.

Siinä missä isoissa kaupungeissa eletään verrattain turvallista elämää, Amerikan rajamailla hirviöt ovat jatkuva uhka tilallisille, matkaajille ja aivan kaikenlaisille tavallisille ihmisille. Tilanne vaatii kovempia otteita, rohkeita miehiä ja raskasta aseistusta sekä erikoistarvikkeita. Niinpä karu sankari Jesse ystävineen käy taisteluun hirvityksiä vastaan vailla pelkoa ja epäröintiä.

Evil West tarjoaa vauhdikasta ja energistä toimintaa hurmeisissa taisteluissa ja räväköissä kohtaamisissa. Pistoolit, kiväärit, haulikot ja astetta eksoottisemmat aseet, kuten liekinheittimet ja sähköistetyt iskuhanskat sekä monet muut apuvälineet tulevat tarpeeseen vampyyreja, ihmissusia ja muita kauhukuvastosta tuttuja olentoja kuritettaessa.

Tarinavetoisen pelikampanjan voi kokea joko täysin yksin tai yhdessä kimppapelikaverin kanssa. Toimintaroolipelien tapaan hahmot kehittyvät uusin taidoin ja ominaisuuksin matkan varrella, mikä pitää mielenkiinnon korkealla ja tuo vaihtelua moniin eri kohtaamisiin. Samalla saadaan nauttia päähenkilön ja kumppaneiden nasevasta sanailusta upean ympäristön maisemia ihastellessa.

Evil West on nyt saatavana PC-tietokoneille, sekä PlayStation 5-, PlayStation 4– ja Xbox Series X/S– pelikonsoleille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa